Betör Szlovákiába a Brokernettel a CIG Pannónia

Pénzcentrum
2010. szeptember 8. 08:19

Megkezdi értékesítési tevékenységét Szlovákiában a CIG Pannónia Életbiztosító stratégiai partnerével, a Brokernettel, határon átnyúló szolgáltatás formájában - közölte a biztosító.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) szeptember 2-án kiadott tájékoztatása alapján megkezdi értékesítési tevékenységét Szlovákia területén a CIG Pannónia. A Brokernet szlovák életbiztosítás-közvetítői piacon már jelen lévő értékesítési hálózata szeptember 10-én megkezdi az Eurós Signum Befektetési Életbiztosítási termék értékesítését - ily módon, másfél évvel a romániai piacra lépést követően a társaság az alapításakor kitűzött stratégiájának megfelelően, újabb közép-kelet európai országban indítja el értékesítését - közölte a biztosító. A társaság továbbra is folyamatosan vizsgálja a környező országokban adódó piacra lépési lehetőségeket.

A PSZÁF, miután megállapította, hogy a társaság határon átnyúló szolgáltatási tevekénységének nincs akadálya, a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX. törvényben foglaltakkal összhangban tájékoztatta a szlovák felügyeleti hatóságot, hogy a társaság a bejelentésben foglaltak szerint értékesítési tevékenységet kíván folytatni a Szlovák Köztársaság területén. A Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság szeptember 6-án kelt végzésével bejegyezte a cégjegyzékbe a társaság működési formaváltással kapcsolatban hozott döntését. A Cégbíróság végzése értelmében a társaság 2010. szeptember 1-jétől kezdődően nyilvánosan működő részvénytársaságként folytatja tevékenységét. A társaság új neve CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 23. 20:00
A magyar reklámipar egyik legendájáról, a négy évvel ezelőtt elhunyt Sas István reklámfilmesről, rek...
Kiszámoló  |  2022. május 23. 16:01
Nemcsak a tőzsdén alakult ki kisebb pánik az árfolyamok esése miatt, a kriptopénzek rajongói is nehé...
Összkép  |  2022. május 23. 14:31
Hét éves lett az Összkép. Ez volt az az év, ilyenkor még volt COVID, de már túlléptünk a karanténon...
Holdblog  |  2022. május 23. 12:12
Az orosz-ukrán háború nyomán fellépő nyugati szankciók hatására rövid távon jelentősen romlottak az...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?