5 °C Budapest

Panelba csapott a villám: díjazta az UNIQA

2009. október 20. 16:17

Több mint 400 pályázó 900-nál is több képet nevezett az UNIQA fotópályázatára, amelyet a Biztosító szélsőséges időjárási jelenségek megörökítésére hirdetett.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A viharos nyár bőven adott témát a fotózás szerelmeseinek, így nem is csoda, hogy százával érkeztek a szebbnél szebb képek villámlásról, szélviharról vagy éppen jégesőről az UNIQA Biztosító "Örökítse meg a vihart" fotópályázatára. A felvételeket 2009. június 15. és szeptember 15. között lehetett beküldeni.

A rendelkezésre álló három hónapot több mint 400 pályázó használta ki, és nevezte 900-nál is több fényképét. A színvonalas és változatos témájú pályaművek sokasága nehéz választás elé állította a zsűrit, amelyben neves fotósokat is helyet kaptak. Lóránt Attila és Vancsó Zoltán fotóművészek, valamint Mihók Ildikó, az UNIQA Biztosító Zrt. kommunikációs vezetőjének döntése alapján végül a következő pályázók nyerték el az értékes nyereményeket:

1. helyezett: Újhelyi Dávid "Pesszimista" című felvétele:


2. helyezett: Oroszvári Lilla "Cseppnyi vihar" című felvétele:


3. helyezett (megosztva): Varga Ádám "Káosz" című felvétele


és Szabó István "Blitz" című felvétele


UNIQA Viharjelző Rendszer

Az UNIQA a hazai biztosítók közül egyedüliként kínálja viharjelző szolgáltatását, amely szélsőséges időjárási jelenség közeledtekor sms-ben, illetve e-mailben küld figyelmeztetést. Az ingyenes szolgáltatást a Biztosító MultiPartner szerződéssel, casco, valamint lakásbiztosítással rendelkező ügyfelei vehetik igénybe. A rendszer különlegességét az adja, hogy a megadott irányítószámra lebontva képes az extrém időjárás kialakulását előre jelezni.

"Kármegelőzési céllal indítottuk el 2009 januárjában a Viharjelző Rendszert, amelyre eddig is több mint tízezer ügyfelünk regisztrált. Csak a januártól szeptemberig tartó időszakban 55 ezer sms-t küldtünk ki, július 18-án például, amikor országszerte heves viharok alakultak ki, több mint 5 ezer ügyfelünket figyelmeztettük." - emelte ki Ertl Pál, az UNIQA Biztosító Zrt. igazgatóságának tagja.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 19. szerda
Sára, Márió
3. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?