17 °C Budapest

Panelba csapott a villám: díjazta az UNIQA

2009. október 20. 16:17

Több mint 400 pályázó 900-nál is több képet nevezett az UNIQA fotópályázatára, amelyet a Biztosító szélsőséges időjárási jelenségek megörökítésére hirdetett.

A viharos nyár bőven adott témát a fotózás szerelmeseinek, így nem is csoda, hogy százával érkeztek a szebbnél szebb képek villámlásról, szélviharról vagy éppen jégesőről az UNIQA Biztosító "Örökítse meg a vihart" fotópályázatára. A felvételeket 2009. június 15. és szeptember 15. között lehetett beküldeni.

A rendelkezésre álló három hónapot több mint 400 pályázó használta ki, és nevezte 900-nál is több fényképét. A színvonalas és változatos témájú pályaművek sokasága nehéz választás elé állította a zsűrit, amelyben neves fotósokat is helyet kaptak. Lóránt Attila és Vancsó Zoltán fotóművészek, valamint Mihók Ildikó, az UNIQA Biztosító Zrt. kommunikációs vezetőjének döntése alapján végül a következő pályázók nyerték el az értékes nyereményeket:

1. helyezett: Újhelyi Dávid "Pesszimista" című felvétele:


2. helyezett: Oroszvári Lilla "Cseppnyi vihar" című felvétele:


3. helyezett (megosztva): Varga Ádám "Káosz" című felvétele

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


és Szabó István "Blitz" című felvétele


UNIQA Viharjelző Rendszer

Az UNIQA a hazai biztosítók közül egyedüliként kínálja viharjelző szolgáltatását, amely szélsőséges időjárási jelenség közeledtekor sms-ben, illetve e-mailben küld figyelmeztetést. Az ingyenes szolgáltatást a Biztosító MultiPartner szerződéssel, casco, valamint lakásbiztosítással rendelkező ügyfelei vehetik igénybe. A rendszer különlegességét az adja, hogy a megadott irányítószámra lebontva képes az extrém időjárás kialakulását előre jelezni.

"Kármegelőzési céllal indítottuk el 2009 januárjában a Viharjelző Rendszert, amelyre eddig is több mint tízezer ügyfelünk regisztrált. Csak a januártól szeptemberig tartó időszakban 55 ezer sms-t küldtünk ki, július 18-án például, amikor országszerte heves viharok alakultak ki, több mint 5 ezer ügyfelünket figyelmeztettük." - emelte ki Ertl Pál, az UNIQA Biztosító Zrt. igazgatóságának tagja.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. május 24. 15:31
Mindössze egy héttel azután, hogy a Paramount bejelentette a Skyshowtime hirdetéssel támogatott csom...
ChikansPlanet  |  2024. május 24. 10:34
Gombákat szinte mindenki evett már, azt azonban kevesen tudják, hogy a klímaváltozás visszafordításá...
Bankmonitor  |  2024. május 24. 09:09
Mind nagyobb lakáshiteleket vesznek fel a magyarok, az átlagos hitelösszeg 2024. februárban már elér...
Holdblog  |  2024. május 24. 08:00
Brutális büntetővámmal igyekszik védeni Amerika a saját autópiacát, de a kínaiak olyan járművekkel é...
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 24. péntek
Eszter, Eliza
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem