11 °C Budapest

Panelba csapott a villám: díjazta az UNIQA

2009. október 20. 16:17

Több mint 400 pályázó 900-nál is több képet nevezett az UNIQA fotópályázatára, amelyet a Biztosító szélsőséges időjárási jelenségek megörökítésére hirdetett.

A viharos nyár bőven adott témát a fotózás szerelmeseinek, így nem is csoda, hogy százával érkeztek a szebbnél szebb képek villámlásról, szélviharról vagy éppen jégesőről az UNIQA Biztosító "Örökítse meg a vihart" fotópályázatára. A felvételeket 2009. június 15. és szeptember 15. között lehetett beküldeni.

A rendelkezésre álló három hónapot több mint 400 pályázó használta ki, és nevezte 900-nál is több fényképét. A színvonalas és változatos témájú pályaművek sokasága nehéz választás elé állította a zsűrit, amelyben neves fotósokat is helyet kaptak. Lóránt Attila és Vancsó Zoltán fotóművészek, valamint Mihók Ildikó, az UNIQA Biztosító Zrt. kommunikációs vezetőjének döntése alapján végül a következő pályázók nyerték el az értékes nyereményeket:

1. helyezett: Újhelyi Dávid "Pesszimista" című felvétele:


2. helyezett: Oroszvári Lilla "Cseppnyi vihar" című felvétele:


3. helyezett (megosztva): Varga Ádám "Káosz" című felvétele

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 127 668 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,39%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az Erste Banknál 10,06%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


és Szabó István "Blitz" című felvétele


UNIQA Viharjelző Rendszer

Az UNIQA a hazai biztosítók közül egyedüliként kínálja viharjelző szolgáltatását, amely szélsőséges időjárási jelenség közeledtekor sms-ben, illetve e-mailben küld figyelmeztetést. Az ingyenes szolgáltatást a Biztosító MultiPartner szerződéssel, casco, valamint lakásbiztosítással rendelkező ügyfelei vehetik igénybe. A rendszer különlegességét az adja, hogy a megadott irányítószámra lebontva képes az extrém időjárás kialakulását előre jelezni.

"Kármegelőzési céllal indítottuk el 2009 januárjában a Viharjelző Rendszert, amelyre eddig is több mint tízezer ügyfelünk regisztrált. Csak a januártól szeptemberig tartó időszakban 55 ezer sms-t küldtünk ki, július 18-án például, amikor országszerte heves viharok alakultak ki, több mint 5 ezer ügyfelünket figyelmeztettük." - emelte ki Ertl Pál, az UNIQA Biztosító Zrt. igazgatóságának tagja.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. március 29. 11:34
Csatlakozik médiaportfóliójával a Ringier Hungary médiavállalat a nemzetközi EqualVoice kezdeményezé...
Holdblog  |  2023. március 29. 06:15
A Szaúd-Arábiában található Aramco a többi kőolajtermeléssel foglalkozó vállalathoz hasonlóan  a tav...
Bankmonitor  |  2023. március 28. 16:22
Ügyfeleink sokszor meglepődnek azon, hogy a felvett lakáshitel öröklődik, ha a hitelfelvevővel tragé...
MNB Intézet  |  2023. március 28. 10:16
Az alacsony mobilitás konzerválja a társadalmi egyenlőtlenségeket. A jómódúaknak elvileg nem áll köz...
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 29. szerda
Auguszta
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?