11 °C Budapest

Díjat nyert a Netrisk.hu!

Pénzcentrum
2008. december 5. 10:30

A Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Kft. első helyezést ért el eSzolgáltatás kategóriában az eFestival 2008 - az online és a multimédia szakma évenként megrendezett rangos eseményén. A díj átadásra december 2-án a DAT'2008 konferencia záróakkordjaként került sor.

A Netrisk.hu biztosítási portál elnyerte az eFestival 2008 eSzolgáltatás kategória Fődíját, és így jogosult a "Díjnyertes digitális média alkalmazás" megtisztelő cím viselésére.

A Magyar Tartalomipari Szövetség idén 8. alkalommal rendezte meg a hazai online és multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestivalt. A verseny célja, hogy arra ösztönözze az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi magyar tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a felhasználóknak.

Örömünkre szolgál, hogy az online és a multimédia szakma egyik legrangosabb hazai eseménye, az eFestival 2008 is díjazta szolgáltatásunk hasznosságát, melyet az elmúlt hónapban lezajlott KGFB-2009 kampány alkalmával közel egymillió látogató vett igénybe és több mint 160 ezer ügyfél váltott kötelező biztosítást egyetlen hónap alatt.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 6. csütörtök
Ivett, Frida
18. hét
Május 6.
Jelszó világnap
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?