21 °C Budapest

Vegyél cascót a kötelező áráért!

Pénzcentrum
2008. október 30. 16:15

Az idei kötelező biztosítási kampányban a KÖBE a kedvezmények mellett egy új biztosítási konstrukcióval kíván teljes körű biztosítási védelmet nyújtani. Nem csupán a termék jelent újdonságot az egyesületek piacán, hanem árazásában is - derült ki az egyesület mai sajtótájékoztatóján.

Tóth Sándor, a KÖBE értékesítési igazgatója a ma közétett tarifák kapcsán kiemelte, hogy az egyesületnél a régi ügyfelek külön hangsúlyt kapnak, nekik egy minimális, 1 százalékos díjcsökkenéssel kedveskednek. Emellett tagsági kedvezmény jár a régi tagoknak. Aki éves díjfizetést választ, az a piacon az egyik legmagasabb, 10 százalékos kedvezményhez juthat hozzá.

Emellett természetesen egyéb kedvezményekkel igyekeznek új ügyfeleket szerezni, így másoktól elcsábítani az ügyfeleket. Akinek 3 évnél régebben kezdődött a jelenlegi szerződése, az 5-15 százalékos kedvezményt kaphat (ebből kimaradnak azok, akik tavaly újraszerződtek). Idén már az egyesület is kínál gyermekkedvezményt, mivel három célcsoportjuk egyike a gyermekes családok.

A harmadik csoportot az új szerződők között a 25 év alatti fiatalok jelentik, nekik 11-21 százalékkal kedvezőbb a díjuk. Egyedülálló kezdeményezésként hibrid-kedvezmény is jár azoknak, akik ilyen kocsival járnak.

Tóth szerint most egy nagyon fontos változás előtt állunk, ugyanis egy casco-piaci paradigmaváltás következett be. A Lendület Start Casco biztosítást ugyanis kgfb-díjon lehet megkötni az A0-B5 besorolású ügyfeleknek. Ez pedig azt jelenti, hogy a díjak felére-harmadára csökkenhetnek a jelenlegihez képest. Ha a kgfb fokozat B6 és B10 között van, úgy a B5 fokozatnak megfelelő kármentességi engedménnyel kalkulálnak.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A teljes körű cascóban 20 százalékos az önrész, de minimum, 200 ezer forint, s csak 7 évesnél nem régebbi kis- és középkategóriájú személygépkocsira váltható meg - tudtuk meg Gálfi Katalintól, az egyesület termékmenedzserétől. Az önrész-biztosítás erre a termékre nem vonatkozik. A termékmenedzser elmondta, a cél, hogy a tömegautók le legyenek fedve cascóval, így tipikusan 100 kW teljesítményig és 2000 cm3-ig lehet kiváltani.

Kocsis István kárrendezési igazgató pedig azt jelentette be, hogy már az egyesületnél is elindult az elektronikus kárrendezés. Ennek köszönhetően a kárrendezéshez szükséges dokumentumok beérkezését követően a kártérítés az ügyfél bankszámlájára 8 napon belül megtörténik.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. július 20. 16:22
Először adott interjút az ATV-nek a Tisza Párt alelnöke azután, hogy június 10-én másfél perccel a v...
Holdblog  |  2024. július 20. 11:18
Sok kérdést kapunk olvasóinktól és ügyfeleinktől a HOLD vagyonkezelésére, a számlákra és szolgáltatá...
ChikansPlanet  |  2024. július 19. 13:20
Lassan hozzászokunk, hogy már nemcsak Brazília és Kalifornia szerepel visszatérően a hírekben pusztí...
Kiszámoló  |  2024. július 19. 12:13
Már tíz éve is már hatalmas gond volt a külföldről, leginkább Kínából érkező csomagok nagy száma. A...
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 20. szombat
Illés
29. hét
Július 20.
A Hold napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem