13 °C Budapest

Vegyél cascót a kötelező áráért!

Pénzcentrum
2008. október 30. 16:15

Az idei kötelező biztosítási kampányban a KÖBE a kedvezmények mellett egy új biztosítási konstrukcióval kíván teljes körű biztosítási védelmet nyújtani. Nem csupán a termék jelent újdonságot az egyesületek piacán, hanem árazásában is - derült ki az egyesület mai sajtótájékoztatóján.

Tóth Sándor, a KÖBE értékesítési igazgatója a ma közétett tarifák kapcsán kiemelte, hogy az egyesületnél a régi ügyfelek külön hangsúlyt kapnak, nekik egy minimális, 1 százalékos díjcsökkenéssel kedveskednek. Emellett tagsági kedvezmény jár a régi tagoknak. Aki éves díjfizetést választ, az a piacon az egyik legmagasabb, 10 százalékos kedvezményhez juthat hozzá.

Emellett természetesen egyéb kedvezményekkel igyekeznek új ügyfeleket szerezni, így másoktól elcsábítani az ügyfeleket. Akinek 3 évnél régebben kezdődött a jelenlegi szerződése, az 5-15 százalékos kedvezményt kaphat (ebből kimaradnak azok, akik tavaly újraszerződtek). Idén már az egyesület is kínál gyermekkedvezményt, mivel három célcsoportjuk egyike a gyermekes családok.

A harmadik csoportot az új szerződők között a 25 év alatti fiatalok jelentik, nekik 11-21 százalékkal kedvezőbb a díjuk. Egyedülálló kezdeményezésként hibrid-kedvezmény is jár azoknak, akik ilyen kocsival járnak.

Tóth szerint most egy nagyon fontos változás előtt állunk, ugyanis egy casco-piaci paradigmaváltás következett be. A Lendület Start Casco biztosítást ugyanis kgfb-díjon lehet megkötni az A0-B5 besorolású ügyfeleknek. Ez pedig azt jelenti, hogy a díjak felére-harmadára csökkenhetnek a jelenlegihez képest. Ha a kgfb fokozat B6 és B10 között van, úgy a B5 fokozatnak megfelelő kármentességi engedménnyel kalkulálnak.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A teljes körű cascóban 20 százalékos az önrész, de minimum, 200 ezer forint, s csak 7 évesnél nem régebbi kis- és középkategóriájú személygépkocsira váltható meg - tudtuk meg Gálfi Katalintól, az egyesület termékmenedzserétől. Az önrész-biztosítás erre a termékre nem vonatkozik. A termékmenedzser elmondta, a cél, hogy a tömegautók le legyenek fedve cascóval, így tipikusan 100 kW teljesítményig és 2000 cm3-ig lehet kiváltani.

Kocsis István kárrendezési igazgató pedig azt jelentette be, hogy már az egyesületnél is elindult az elektronikus kárrendezés. Ennek köszönhetően a kárrendezéshez szükséges dokumentumok beérkezését követően a kártérítés az ügyfél bankszámlájára 8 napon belül megtörténik.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. március 26. 12:38
A programmal kapcsolatban amiatt merülnek fel aggályok, hogy a kínai hatóságok és titkosszolgálatok...
Buxelliott  |  2023. március 26. 10:30
Gyakran olvasom a különböző topikokban, hogy a TA szerint ennyit ér a bankpapír, vagy a TA szerint m...
Holdblog  |  2023. március 26. 07:01
Baj van a bankokkal! Honnan tudod? Honnan tudnám?! De esik az árfolyamuk. De miért esik? Mert baj va...
Kasza Elliott-tal  |  2023. március 25. 20:39
A héten háromszor is jelentette az OTP, hogy saját részvényt vásárolt. Az árfolyam nagyot emelkedett...
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 26. vasárnap
Emánuel
12. hét
Március 26.
A Lila nap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 26. 16:04