28 °C Budapest

Az Allianz hitelkártyát kínál a kötelező mellé

Pénzcentrum
2008. október 30. 16:41

Az új ügyfeleknek versenyképes díjakat, a meglévő kártalan lakossági ügyfeleknek pedig változatlan díjakkal kíván kedveskedni az Allianz biztosító. Emellett számos újdonságot vezetnek be - tudtuk meg a mai sajtótájékoztatón.

Kisbenedek Péter, az Allianz Biztosító elnök-vezérigazgatója a jelenlegi kgfb-részesedést meg kívánják tartani, ennek érdekében kiemelten kezelik a már meglévő több mint 1,6 millió ügyfélt. Aki kármentes, annak nincs díjemelés, technikailag ez azt jelenti, hogy az újra-tarifálás során eggyel magasabb bónuszba kerülnek.

Az Allianz célcsoportja a 26-40 éves korosztály. Kisbenedek Péter szerint az idei kampányban az Allianz versenyképes ajánlatot tett az asztalra. Néhány versenytárs ugyan meglepően alacsony díjakkal szállt versenybe, azonban az Allianz bízik a PSZÁF felügyeletében.

Hoványi Sándor vezérigazgató-helyettes kijelentette, idén egyszerűsödött a tarifálás rendszere, a gyártmány, a hengerűrtartalom, a lakhely, a kor, a bónusz-malusz besorolás és a kedvezmények alapján kell kiszámítani a díjat. A maximálisan elérhető kedvezmény 22 százalékos. Az aktív kárrendezési szolgáltatás továbbra is fennmarad, melyet havi 200 forintért lehet igényelni.

A vezérigazgató-helyettes a mai napon megjelent tarifákkal kapcsolatosan kijelentette, a díjakat egészen egyszerűen már nem lehet tovább csökkenteni, sőt egy gyors megtekintés alapján szerinte inkább valószínű az emelés.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Dr. Kálózdi Tamás vezérigazgató-helyettes szerint az idei kötelező kampányban az Allianz-csoport szolgáltatásai meghaladják a versenytársakét. Így a lakásbiztosítás 15 százalékos, a Casco 10 százalékos kedvezményt jelent a kötelezőben. Emellett felértékelődnek a banki szolgáltatások is. Az Allianz egy forint alapú Allianz Autós Hitelkártyát (THM:35,52%) vezetnek be a meglévő, kármentes ügyfeleknek.

A hitelkeret elbírálás nélkül 100-300 ezer forint között lehet, s 9 forintos benzinár-kedvezményt tartalmaz. 10 százalékos kedvezmény kapcsolódik két számlacsomaghoz is, amennyiben innen fizetik a biztosítás díját, ez az ATM és a Kamatmax csomag. Az év végére cél a 100 ezer banki ügyfél meghaladása.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. augusztus 15. 14:41
A Magyar Terjesztés-ellenrzési Szövetség (MATESZ) legújabb, 2022 második negyedéves gyorsjelentése s...
KonyhaKontrolling  |  2022. augusztus 15. 08:35
Az elmúlt hetekben több olyan változással kellett szembenéznünk, amelyek érthet módon szorongást, ak...
Bankmonitor  |  2022. augusztus 15. 07:27
A bankszámla már a mindennapok részévé vált, ahogy az is, hogy a szolgáltatásért havonta kisebb, nag...
Holdblog  |  2022. augusztus 15. 06:02
Milyen lehetséget láttok a megújulóenergia-szektorban, ahova az Európai Unió most nagyon sok pénzt i...
Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 15. hétfő
Mária
33. hét
Augusztus 15.
Nagyboldogasszony
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?