16 °C Budapest

Az Allianz hitelkártyát kínál a kötelező mellé

Pénzcentrum
2008. október 30. 16:41

Az új ügyfeleknek versenyképes díjakat, a meglévő kártalan lakossági ügyfeleknek pedig változatlan díjakkal kíván kedveskedni az Allianz biztosító. Emellett számos újdonságot vezetnek be - tudtuk meg a mai sajtótájékoztatón.

Kisbenedek Péter, az Allianz Biztosító elnök-vezérigazgatója a jelenlegi kgfb-részesedést meg kívánják tartani, ennek érdekében kiemelten kezelik a már meglévő több mint 1,6 millió ügyfélt. Aki kármentes, annak nincs díjemelés, technikailag ez azt jelenti, hogy az újra-tarifálás során eggyel magasabb bónuszba kerülnek.

Az Allianz célcsoportja a 26-40 éves korosztály. Kisbenedek Péter szerint az idei kampányban az Allianz versenyképes ajánlatot tett az asztalra. Néhány versenytárs ugyan meglepően alacsony díjakkal szállt versenybe, azonban az Allianz bízik a PSZÁF felügyeletében.

Hoványi Sándor vezérigazgató-helyettes kijelentette, idén egyszerűsödött a tarifálás rendszere, a gyártmány, a hengerűrtartalom, a lakhely, a kor, a bónusz-malusz besorolás és a kedvezmények alapján kell kiszámítani a díjat. A maximálisan elérhető kedvezmény 22 százalékos. Az aktív kárrendezési szolgáltatás továbbra is fennmarad, melyet havi 200 forintért lehet igényelni.

A vezérigazgató-helyettes a mai napon megjelent tarifákkal kapcsolatosan kijelentette, a díjakat egészen egyszerűen már nem lehet tovább csökkenteni, sőt egy gyors megtekintés alapján szerinte inkább valószínű az emelés.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Dr. Kálózdi Tamás vezérigazgató-helyettes szerint az idei kötelező kampányban az Allianz-csoport szolgáltatásai meghaladják a versenytársakét. Így a lakásbiztosítás 15 százalékos, a Casco 10 százalékos kedvezményt jelent a kötelezőben. Emellett felértékelődnek a banki szolgáltatások is. Az Allianz egy forint alapú Allianz Autós Hitelkártyát (THM:35,52%) vezetnek be a meglévő, kármentes ügyfeleknek.

A hitelkeret elbírálás nélkül 100-300 ezer forint között lehet, s 9 forintos benzinár-kedvezményt tartalmaz. 10 százalékos kedvezmény kapcsolódik két számlacsomaghoz is, amennyiben innen fizetik a biztosítás díját, ez az ATM és a Kamatmax csomag. Az év végére cél a 100 ezer banki ügyfél meghaladása.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. március 28. 13:01
Az állami televízió zenés-ifjúsági csatornája fiatalok igényeire szabott, aktuális témákat ígér.
Bankmonitor  |  2024. március 28. 11:47
A CSOK Plusznál – ahogy azt a korábbi lakástámogatási elemeknél már megszokhattuk – szám...
MNB Intézet  |  2024. március 28. 10:14
A szabadkereskedelmi konszenzus évtizedeiben a főáramú közgazdaságtan az állami beavatkozás és prote...
ChikansPlanet  |  2024. március 28. 09:40
Egy tech startup által tervezett innováció nemcsak a jövő energiaszükségletére kínál megoldást, hane...
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem