11 °C Budapest

Vegyél kötelezőt a Tesco-ban!

Pénzcentrum
2008. október 27. 15:33

Novembertől a Tesco vásárlók maguk választhatják ki a számukra legkedvezőbb KGFB biztosítást valamennyi magyarországi biztosító ajánlata közül. A Tesco által most indítandó újabb kényelmi szolgáltatásnak köszönhetően ezentúl bárki megkötheti kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását vásárlás közben, jelentette be a cég hétfőn Budapesten. Ez azt jelenti, hogy minden Magyarországon működő biztosítótársaság kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási ajánlata elérhető lesz a Tesco nagyobb hipermarketjeiben és a cég honlapján keresztül.

Novembertől tovább bővül a Tesco áruházakban elérhető szolgáltatások köre: a vásárlók ezentúl kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat is megköthetik a nagyobb hipermarketekben. Ráadásul nem csak egy bizonyos biztosító termékével találkozhatnak, hanem minden, Magyarországon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást művelő Biztosító ajánlata közül választhatnak. 2009. évi kötelező gépjármű- felelősségbiztosítását mindössze a szóban forgó gépjármű adatainak és a személyes adatok ismeretében bárki könnyedén megkötheti a megyeszékhelyeken, valamint Budapest nagyobb Tesco áruházaiban, illetve a Tesco honlapján, a www.tescokotelezo.hu oldalon.

Amellett, hogy a vásárlók itt az összes ajánlat közül választhatják ki a számukra legkedvezőbb lehetőséget, a meglévő biztosításuk felmondásával sem kell törődniük, hiszen 2008. november 28-ig az ügyfél által aláírt felmondások továbbítása a Biztosító társaságokhoz is részét képezi az itt elérhető szolgáltatásnak. Az új szolgáltatást a Tesco partnere, a Hyper Project Biztosítási Szolgáltató Kft. nyújtja a vásárlók részére.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy az előzetesen felmért igényekre válaszul tovább tudtuk bővíteni kényelmi szolgáltatásaink körét. Mint kiderült, a Tesco vásárlók nem csak a polcos termékek kínálatát tartják fontosnak, hanem azt is, hogy nálunk egy helyen számos szolgáltatás is elérnek. Bízunk benne, hogy sok időt és utánajárást takaríthatunk meg vásárlóinknak, s így sikeres új szolgáltatást indítunk most útjára", mondta Antal Erzsébet, a Tesco Globál Áruházak pénzügyi igazgatója.

Koszonits Krisztina, a Hyper Project Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette: "Nagy kihívás számunkra, hogy a legnagyobb országos bolthálózattal rendelkező Tesco lánccal dolgozhatunk együtt a jövőben. Természetes, hogy bevett gyakorlatunknak megfelelően, kiemelten odafigyelünk a Tesco vásárlók igényeinek hiánytalan kielégítésére, amire a gyorsan változó biztosítási környezetben nagy szükség van."

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Tesco néhány kiemelt biztosítóval közösen saját nyereményakcióval készül a 2009 évi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási évet megelőző kampányra. A tervek szerint a novembertől köthető kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás csak az első állomás, amit a jövőben számos más biztosítási termék követ majd a Tesco hipermarketjeiben.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 6. csütörtök
Ivett, Frida
18. hét
Május 6.
Jelszó világnap
EZT OLVASTAD MÁR?