13 °C Budapest

Vegyél kötelezőt a Tesco-ban!

Pénzcentrum
2008. október 27. 15:33

Novembertől a Tesco vásárlók maguk választhatják ki a számukra legkedvezőbb KGFB biztosítást valamennyi magyarországi biztosító ajánlata közül. A Tesco által most indítandó újabb kényelmi szolgáltatásnak köszönhetően ezentúl bárki megkötheti kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását vásárlás közben, jelentette be a cég hétfőn Budapesten. Ez azt jelenti, hogy minden Magyarországon működő biztosítótársaság kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási ajánlata elérhető lesz a Tesco nagyobb hipermarketjeiben és a cég honlapján keresztül.

Novembertől tovább bővül a Tesco áruházakban elérhető szolgáltatások köre: a vásárlók ezentúl kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat is megköthetik a nagyobb hipermarketekben. Ráadásul nem csak egy bizonyos biztosító termékével találkozhatnak, hanem minden, Magyarországon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást művelő Biztosító ajánlata közül választhatnak. 2009. évi kötelező gépjármű- felelősségbiztosítását mindössze a szóban forgó gépjármű adatainak és a személyes adatok ismeretében bárki könnyedén megkötheti a megyeszékhelyeken, valamint Budapest nagyobb Tesco áruházaiban, illetve a Tesco honlapján, a www.tescokotelezo.hu oldalon.

Amellett, hogy a vásárlók itt az összes ajánlat közül választhatják ki a számukra legkedvezőbb lehetőséget, a meglévő biztosításuk felmondásával sem kell törődniük, hiszen 2008. november 28-ig az ügyfél által aláírt felmondások továbbítása a Biztosító társaságokhoz is részét képezi az itt elérhető szolgáltatásnak. Az új szolgáltatást a Tesco partnere, a Hyper Project Biztosítási Szolgáltató Kft. nyújtja a vásárlók részére.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy az előzetesen felmért igényekre válaszul tovább tudtuk bővíteni kényelmi szolgáltatásaink körét. Mint kiderült, a Tesco vásárlók nem csak a polcos termékek kínálatát tartják fontosnak, hanem azt is, hogy nálunk egy helyen számos szolgáltatás is elérnek. Bízunk benne, hogy sok időt és utánajárást takaríthatunk meg vásárlóinknak, s így sikeres új szolgáltatást indítunk most útjára", mondta Antal Erzsébet, a Tesco Globál Áruházak pénzügyi igazgatója.

Koszonits Krisztina, a Hyper Project Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette: "Nagy kihívás számunkra, hogy a legnagyobb országos bolthálózattal rendelkező Tesco lánccal dolgozhatunk együtt a jövőben. Természetes, hogy bevett gyakorlatunknak megfelelően, kiemelten odafigyelünk a Tesco vásárlók igényeinek hiánytalan kielégítésére, amire a gyorsan változó biztosítási környezetben nagy szükség van."

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Tesco néhány kiemelt biztosítóval közösen saját nyereményakcióval készül a 2009 évi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási évet megelőző kampányra. A tervek szerint a novembertől köthető kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás csak az első állomás, amit a jövőben számos más biztosítási termék követ majd a Tesco hipermarketjeiben.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. március 26. 12:38
A programmal kapcsolatban amiatt merülnek fel aggályok, hogy a kínai hatóságok és titkosszolgálatok...
Buxelliott  |  2023. március 26. 10:30
Gyakran olvasom a különböző topikokban, hogy a TA szerint ennyit ér a bankpapír, vagy a TA szerint m...
Holdblog  |  2023. március 26. 07:01
Baj van a bankokkal! Honnan tudod? Honnan tudnám?! De esik az árfolyamuk. De miért esik? Mert baj va...
Kasza Elliott-tal  |  2023. március 25. 20:39
A héten háromszor is jelentette az OTP, hogy saját részvényt vásárolt. Az árfolyam nagyot emelkedett...
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 26. vasárnap
Emánuel
12. hét
Március 26.
A Lila nap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 26. 16:04