Vegyél kötelezőt a Tesco-ban!

Pénzcentrum
2008. október 27. 15:33

Novembertől a Tesco vásárlók maguk választhatják ki a számukra legkedvezőbb KGFB biztosítást valamennyi magyarországi biztosító ajánlata közül. A Tesco által most indítandó újabb kényelmi szolgáltatásnak köszönhetően ezentúl bárki megkötheti kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását vásárlás közben, jelentette be a cég hétfőn Budapesten. Ez azt jelenti, hogy minden Magyarországon működő biztosítótársaság kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási ajánlata elérhető lesz a Tesco nagyobb hipermarketjeiben és a cég honlapján keresztül.

Novembertől tovább bővül a Tesco áruházakban elérhető szolgáltatások köre: a vásárlók ezentúl kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat is megköthetik a nagyobb hipermarketekben. Ráadásul nem csak egy bizonyos biztosító termékével találkozhatnak, hanem minden, Magyarországon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást művelő Biztosító ajánlata közül választhatnak. 2009. évi kötelező gépjármű- felelősségbiztosítását mindössze a szóban forgó gépjármű adatainak és a személyes adatok ismeretében bárki könnyedén megkötheti a megyeszékhelyeken, valamint Budapest nagyobb Tesco áruházaiban, illetve a Tesco honlapján, a www.tescokotelezo.hu oldalon.

Amellett, hogy a vásárlók itt az összes ajánlat közül választhatják ki a számukra legkedvezőbb lehetőséget, a meglévő biztosításuk felmondásával sem kell törődniük, hiszen 2008. november 28-ig az ügyfél által aláírt felmondások továbbítása a Biztosító társaságokhoz is részét képezi az itt elérhető szolgáltatásnak. Az új szolgáltatást a Tesco partnere, a Hyper Project Biztosítási Szolgáltató Kft. nyújtja a vásárlók részére.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy az előzetesen felmért igényekre válaszul tovább tudtuk bővíteni kényelmi szolgáltatásaink körét. Mint kiderült, a Tesco vásárlók nem csak a polcos termékek kínálatát tartják fontosnak, hanem azt is, hogy nálunk egy helyen számos szolgáltatás is elérnek. Bízunk benne, hogy sok időt és utánajárást takaríthatunk meg vásárlóinknak, s így sikeres új szolgáltatást indítunk most útjára", mondta Antal Erzsébet, a Tesco Globál Áruházak pénzügyi igazgatója.

Koszonits Krisztina, a Hyper Project Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette: "Nagy kihívás számunkra, hogy a legnagyobb országos bolthálózattal rendelkező Tesco lánccal dolgozhatunk együtt a jövőben. Természetes, hogy bevett gyakorlatunknak megfelelően, kiemelten odafigyelünk a Tesco vásárlók igényeinek hiánytalan kielégítésére, amire a gyorsan változó biztosítási környezetben nagy szükség van."

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A Tesco néhány kiemelt biztosítóval közösen saját nyereményakcióval készül a 2009 évi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási évet megelőző kampányra. A tervek szerint a novembertől köthető kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás csak az első állomás, amit a jövőben számos más biztosítási termék követ majd a Tesco hipermarketjeiben.

PC BLOGGER & PODCASTER
Kiszámoló  |  2024. április 17. 21:41
Az Eurostat ábrája arról, hogy melyik uniós ország mennyit költ az egészségügyre a GDP arányában. (M...
Bankmonitor  |  2024. április 17. 16:56
Az új lakásfelújítási támogatás jóval többek számára elérhető, mint a korábbi otthonfelújítási progr...
MEDIA1  |  2024. április 17. 15:09
Korábban bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor köreiből származó pénzekből érkezett néhány évvel ezelőt...
Holdblog  |  2024. április 17. 08:21
Egyelőre nem utal válsághelyzetre a GDP 73 százalékára duzzadt költségvetési hiány, de a további ela...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm