Miben segíthetünk? - Az Allianz társadalmi felelősségvállalási akciója

Pénzcentrum
2008. szeptember 4. 08:06

Az Allianz Bank kezdeményezésére 2008. szeptemberében indul a "Miben segíthetünk" mozgalom. A program "Segítőcsapata" az ország 15 nagyvárosában újítja fel társadalmi munkában azokat a tereket, parkokat, városi helyszíneket, amelyeket az Allianz-bankfiókok környezetében élők kívánságára választott ki.

Az Allianz a jövőben még nagyobb hangsúlyt kíván fektetni leendő ügyfelei elégedettségének növelésére. Ezt támogatja legújabb kezdeményezése is, amelynek célja, hogy megismerje a lakosság hétköznapi és különleges igényeit, - amelyek a környezetükkel, lakóhelyükkel kapcsolatban merülnek fel -, és ezeket megvalósítsa. Idén tavasszal az Allianz "Segítőcsapata" országszerte felmérést végzett Magyarország nagyvárosaiban, ahol már nyílt Allianz-bankfiók, hogy pontos képet kaphasson arról, mire volna szüksége a lakosságnak a lakókörnyezetük szépítéséhez, fejlesztéséhez.

A leggyakrabban elhangzott kívánságok között szerepelt például a közterek parkosítása, új szemetesek kihelyezése, virágültetés, parkok és játszóterek felújítása és a hulladékgyűjtés korszerűsítése is. Többek között ezeket az igényeket kívánja az Allianz a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni: szeptembertől tizenöt nagyvárosban, a helyi önkormányzatok hozzájárulásával és hathatós segítségével végzi el a "Segítőcsapat" a szükséges munkálatokat.

A csapat Szolnokon, Nyíregyházán, Szekszárdon, Gyöngyösön, Tatabányán, Keszthelyen, Dunaújvárosban, Debrecenben, Szombathelyen, Veszprémben, Győrött, Békéscsabán, Kecskeméten és Szegeden szépíti az óvodai játszótereket, parkosítja a tereket, virágokat ültet, takarít, és szelektív hulladék-gyűjtőket állít fel olyan helyeken, amelyek leginkább fejlesztésre szorulnak.

Budapesten 2008. szeptember 2-án a III. kerületi San Marco utca - Tímár utca sarkán található területet ülteti be a "Segítőcsapat" és a közeli Allianz-fiók munkatársai virágokkal és fákkal, illetve padokat és új szemeteskukákat helyeznek ki azért, hogy a park a kerület minden lakosa számára kényelmes és kellemes, magas színvonalú pihenési lehetőséget nyújtson. Ugyanitt a helyi Allianz-fiók képviselője egy emléktáblát helyez el, amely a jövőben jelképéül szolgál majd a cég elkötelezettségének ügyfelei és a lakókörnyezet felé.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az Allianz a fejlesztések elkészültével sem tekinti befejezettnek a kezdeményezést, hiszen minden újabb bankfiók megnyitásával folytatódnak a támogatások szerte az országban.

Októberben újra biztosítási konferencia a Portfolio és a Pénzcentrum szervezésében. Részletek itt!

PC BLOGGER & PODCASTER
Kiszámoló  |  2023. március 21. 19:51
Izgalmas időket élünk. Tönkrement egy amerikai nagybank, amelyikkel igazából semmi probléma nem volt...
MEDIA1  |  2023. március 21. 17:53
Világszerte rohamléptekkel nő a ChatGPT nevű mesterséges intelligenciás chatrobot népszerűsége, a mé...
Bankmonitor  |  2023. március 21. 17:23
A digitalizációs folyamatok terjedésével aktívan nő a bankkártyás, illetve a mobiltárcás és okoseszk...
Kasza Elliott-tal  |  2023. március 21. 15:07
Hétfőn megvettem a második csomag OTP-met 9000-ért, evvel 9831 forint az átlagom. Többet nem akarok...
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?