23 °C Budapest

Miben segíthetünk? - Az Allianz társadalmi felelősségvállalási akciója

Pénzcentrum
2008. szeptember 4. 08:06

Az Allianz Bank kezdeményezésére 2008. szeptemberében indul a "Miben segíthetünk" mozgalom. A program "Segítőcsapata" az ország 15 nagyvárosában újítja fel társadalmi munkában azokat a tereket, parkokat, városi helyszíneket, amelyeket az Allianz-bankfiókok környezetében élők kívánságára választott ki.

Az Allianz a jövőben még nagyobb hangsúlyt kíván fektetni leendő ügyfelei elégedettségének növelésére. Ezt támogatja legújabb kezdeményezése is, amelynek célja, hogy megismerje a lakosság hétköznapi és különleges igényeit, - amelyek a környezetükkel, lakóhelyükkel kapcsolatban merülnek fel -, és ezeket megvalósítsa. Idén tavasszal az Allianz "Segítőcsapata" országszerte felmérést végzett Magyarország nagyvárosaiban, ahol már nyílt Allianz-bankfiók, hogy pontos képet kaphasson arról, mire volna szüksége a lakosságnak a lakókörnyezetük szépítéséhez, fejlesztéséhez.

A leggyakrabban elhangzott kívánságok között szerepelt például a közterek parkosítása, új szemetesek kihelyezése, virágültetés, parkok és játszóterek felújítása és a hulladékgyűjtés korszerűsítése is. Többek között ezeket az igényeket kívánja az Allianz a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni: szeptembertől tizenöt nagyvárosban, a helyi önkormányzatok hozzájárulásával és hathatós segítségével végzi el a "Segítőcsapat" a szükséges munkálatokat.

A csapat Szolnokon, Nyíregyházán, Szekszárdon, Gyöngyösön, Tatabányán, Keszthelyen, Dunaújvárosban, Debrecenben, Szombathelyen, Veszprémben, Győrött, Békéscsabán, Kecskeméten és Szegeden szépíti az óvodai játszótereket, parkosítja a tereket, virágokat ültet, takarít, és szelektív hulladék-gyűjtőket állít fel olyan helyeken, amelyek leginkább fejlesztésre szorulnak.

Budapesten 2008. szeptember 2-án a III. kerületi San Marco utca - Tímár utca sarkán található területet ülteti be a "Segítőcsapat" és a közeli Allianz-fiók munkatársai virágokkal és fákkal, illetve padokat és új szemeteskukákat helyeznek ki azért, hogy a park a kerület minden lakosa számára kényelmes és kellemes, magas színvonalú pihenési lehetőséget nyújtson. Ugyanitt a helyi Allianz-fiók képviselője egy emléktáblát helyez el, amely a jövőben jelképéül szolgál majd a cég elkötelezettségének ügyfelei és a lakókörnyezet felé.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az Allianz a fejlesztések elkészültével sem tekinti befejezettnek a kezdeményezést, hiszen minden újabb bankfiók megnyitásával folytatódnak a támogatások szerte az országban.

Októberben újra biztosítási konferencia a Portfolio és a Pénzcentrum szervezésében. Részletek itt!

PC BLOGGER & PODCASTER
Kiszámoló  |  2022. május 22. 12:05
Tizenhárom évig tartott a féktelen fesztivál a tőzsdéken és úgy általában az egész világgazdaságban....
Holdblog  |  2022. május 22. 07:01
Archívumunkból (2018) Spin-off A vállalati tranzakciók különös világot képviselnek. A tanácsadók és...
MEDIA1  |  2022. május 20. 20:36
Az ország egyik leggazdagabb vállalkozójához köthető Rádió 1 hálózat egy hét alatt egyszerre 6 pénzü...
MNB Intézet  |  2022. május 20. 10:46
Környezeti kérdések az egyik legszélesebb látókörű magyar közgazdász gondolatainak tükrében. Miképp...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?