24 °C Budapest

A MÁV ÁBE volt ügyfelei közül több mint 28.000-en választották a Genertelt

Pénzcentrum
2008. augusztus 28. 08:20

Reálisak voltak a Genertel korábbi várakozásai, mely szerint a MÁV ÁBE volt ügyfeleinek jelentős része új biztosítójaként az első magyar direktbiztosítót választja. Az előzetes adatok alapján több mint 28.000 MÁV ÁBE ügyfél kötötte meg új kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását a Genertelnél. A biztosító számításai szerint az átkötési időszak egyértelmű nyertese a Genertel.

Minden valószínűséggel a Genertel sikerében az is közrejátszott, hogy a váltási időszak az augusztusi üdülési szezonban volt, és mindössze 2 hét állt rendelkezésre új szerződés megkötésére. A telefonon és interneten gyorsan intézhető, kedvező díjú direktbiztosító így kézenfekvő választásnak bizonyult a volt MÁV ÁBE ügyfelei körében is.

A direktbiztosítói modell a magyar piacon korábban ismeretlen fogalom volt, de ma már elmondható, hogy a biztosítási piac legfiatalabb szereplője által bevezetett értékesítési forma elnyerte az ügyfelek tetszését, hiszen eddig is már sokan választották az új biztosítói modell kínálta kedvező árazású termékeket. A direktbiztosító létjogosultságát a 28 ezres új ügyfélszám is igazolja

A MÁV ÁBE-től "átigazolt" ügyfélkörrel együtt a Genertel kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási állománya megközelíti a 100.000-et, ami különösképpen figyelemre méltó darabszám, ha az első magyar direktbiztosító megalakulása óta eltelt csekély időt tekintjük.
Így elmondható, hogy a Genertel, egy éves fennállása óta a gépjármű biztosítási piac markáns szereplőjévé nőtte ki magát.

"Erről a "kis kampányidőszakról" is elmondható, hogy a társaságunkat választó ügyfelek előre összehasonlították díjukat, majd kötési szándékkal jelentős számban közvetlenül a Genertelhez fordultak. A Genertelnél néhány perc alatt megköthető a kötelező biztosítás telefonon és interneten keresztül egyaránt. A MÁV ÁBE állományában sok olyan ügyfél is váltani kényszerült, aki több éves hűséges ügyfélként bízott az egyesületben. Ők elsősorban azt az új partnert keresték, amelynél a kedvező ár mellett hosszú távon el tudják képzelni biztosításukat. A Genertel bízik abban, hogy a novemberi halasztott időszakban a most "megállapodott" ügyfelek a Biztosító stabil partnerei maradnak." - nyilatkozta Sebestyén László, a Genertel Biztosító Zrt. értékesítési igazgatója.

PC BLOGGER & PODCASTER
Bankmonitor  |  2022. augusztus 8. 16:46
A hitelbl való ingatlanvásárlás elengedhetetlen eleme az értékbecslés, amely során felmérik a lakás...
MEDIA1  |  2022. augusztus 8. 16:07
A kormánypárti lap még márciusban, a választási kampányban tette közzé a most helyreigazított valótl...
Holdblog  |  2022. augusztus 8. 15:45
Globalizált korunk leglényegesebb jellemzinek egyike, hogy megválaszthatjuk, hol élünk, hol éljenek...
MNB Intézet  |  2022. augusztus 8. 10:17
Idén a kriptoeszközök piacának egyik legnagyobb esését élhették át a befektetk. A kriptopiac jelenle...
Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 8. hétfő
László
32. hét
Augusztus 8.
Nemzetközi Macska Nap
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?