16 °C Budapest

Idén először biztosítással bővül az 5 éves K&H gyógyvarázs program

Pénzcentrum
2008. június 26. 15:40

Újdonság, hogy idén először a K&H Biztosító eszközbiztosítással csatlakozott a K&H gyógyvarázs programhoz. A programban új műszerekhez jutó gyermek-gyógyintézményeket már az elnyert készülékek - amelyek értéke akár 5 millió forint is lehet - sérülése, megrongálódása esetén is támogatja a K&H Csoport.

A K&H gyógyvarázs programja keretében a K&H a napokban hirdette meg új műszerbeszerzési pályázatát, amelyen gyermek-gyógyintézmények pályázhatnak orvosi berendezések, műszerek beszerzésére. A 2008-ban ötödik alkalommal meghirdetett programhoz a K&H Csoport újabb tagja, a K&H Biztosító is csatlakozott. A 25 millió forint keretösszegű pályázaton elnyert orvosi eszközökre a K&H Biztosító egy éves műszerbiztosítást köt, ezzel az új szolgáltatással az egészségügyi intézményeknek nyújtott támogatás értéke jelentősen megnő, akár meg is duplázódhat.

"A K&H Csoport egésze, így a K&H Biztosító is elkötelezett támogatója a gyermekegészségügynek. A K&H gyógyvarázs program, amely fontos eleme a vállalat társadalmi felelősség politikájának, idén 5. évébe lép. A program keretében a pénzintézet az orvosok és ápolók munkáját műszervásárlásokkal segíti, hogy azok pontos diagnosztika birtokában hozhassák meg okos döntéseiket. A pénzintézet többek között így kíván tenni azért, hogy a jelen és a jövő társadalmának tagjai teljes életet élhessenek. A K&H Biztosító büszke arra, hogy idén csatlakozott a K&H gyógyvarázs programhoz. A program eredményeit szeretnénk még tovább fenntartani, amikor biztosításokkal védjük az értékes orvosi műszereket." - mondta Luc Cools a K&H Biztosító vezérigazgatója.
"Ha egy gyógyintézmény használatba vesz egy régen várt eszközt, beépíti azt az ellátási rendszerébe és az alapján tervezi például a műtéti előjegyzéseket, egy váratlanul bekövetkező káresemény komoly fennakadásokat okozhat az ellátás folyamatosságában. Egy sürgősségi osztályon pedig, ahol naponta több mint száz kisgyermek is megfordulhat, egy elromlott műszer elképzelhetetlen zűrzavart eredményezhet. A K&H Biztosító örömmel vállalta, hogy ezeket a nem várt, kellemetlen eseteket segít megoldani a K&H gyógyvarázs programban elnyert műszerekhez nyújtott eszközbiztosítással. Az intézményeknek így ezeknek a műszereknek a javíttatása vagy cseréje sem jelent majd problémát." - tette hozzá Luc Cools.

A K&H gyógyvarázs programra 2008. június 3-tól szeptember 15-ig adhatják be pályázataikat az egészségügyi intézmények. A pályamunkák elbírálása után, az elnyert eszközök ismeretében, az azoknak leginkább megfelelő biztosítást köti meg a K&H Biztosító. A K&H gyógyvarázs programban korszerű orvosi berendezésekhez jutnak hozzá a pályázók, amelyekre az elektronikus berendezés biztosítás ad védelmet. A biztosítás mindenre kiterjedő védelmet nyújt, így például a fizikai-, például töréskárokra, az elemi károkra - pl. tűz-, víz-, vihar vagy földrengés okozta sérülések -, valamint betöréses lopás esetére is. Ugyancsak megtéríti a kárt a Biztosító, ha a műszer a hibás telepítés vagy kezelés miatt sérül meg. Az egészségügyi intézmények az eszköz káresemény időpontja előtti értékét kapják meg, ha teljesen tönkremegy a berendezés. Ha a kár csak részleges, és a berendezés javítható, akkor a javítási költségeket téríti a Biztosító.

KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?