7 °C Budapest

Új utasbiztosítási termékcsalád az Allianztól

Pénzcentrum
2007. december 11. 09:32

Az Allianz Hungária 2007. decemberétől teljesen új utasbiztosítási kínálattal jelentkezik a piacon. A 7-féle utasbiztosítás és a hasznos Autó Assistance kiegészítő a téli és extrém sportok kedvelőinek, a tartósan külföldön tartózkodóknak, illetve azoknak kínál speciális védelmet, akik bankkártyájukhoz kapcsolódó utasbiztosításukat vagy európai egészségbiztosítási kártyájukat kívánják kiegészíteni. Mindezt úgy, hogy az utazó saját igényeinek és utazási céljainak megfelelően választhatja ki a biztosítási védelem szintjét.

Útitárs

Az Útitárs a termékcsalád alapbiztosítása. Általános utazási célok esetén (nyaralás, városnézés) ideális megoldás az utazónak, hiszen kiterjedt biztosítási védelmet kínál a külföldön előálló váratlan helyzetekre. Az Ezüst, Arany vagy Platina termékszintek lehetővé teszik, hogy mind a szolgáltatások körét, mind a biztosítási védelem szintjét igényeiknek megfelelően alakítsák ki ügyfeleink. A Platina tartalmazza a legmagasabb térítési limiteket, illetve itt a legbővebb a kínált szolgáltatások köre is: egészségügyi segélynyújtás és sürgősségi esetekre szóló betegségbiztosítás, balesetbiztosítás, poggyászbiztosítás, utazási segítségnyújtás, jogvédelem és felelősségbiztosítás. Az Útitárs alapbiztosítás díja a különböző termékszintek esetén a következő: Ezüst: 390 Ft/nap, Arany: 490 Ft/nap, Platina: 790 Ft/nap.

Téli Sportok

A Téli Sportok utasbiztosítás speciális szolgáltatásaival megnyugtató védelmet nyújt a téli sportok szerelmeseinek. Az új biztosítás megemelt poggyászbiztosítási limiteket tartalmaz a drága sportfelszerelések védelme érdekében, és térítést nyújt a sportolás közben másnak okozott anyagi károkra is; egy baleset esetén pedig a hegyi mentés költségeit összeghatár nélkül téríti. Különleges szolgáltatásként, ha betegség vagy baleset miatt az utazó nem tudja felhasználni síbérletét, a Téli Sportok biztosítás - a meghatározott összeghatár erejéig - annak árát is kifizeti.

Extrém Sportok

Az extrém sportok növekvő népszerűségével párhuzamosan megnőtt az igény is erre a fajta védelemre. Az Extrém Sportok utasbiztosítással az Allianz a kiemelkedő veszélyekre kiemelkedő védelmet nyújt. Az új biztosítás a sportfelszerelések biztonságán túl magasabb térítési összeghatárokat és emelt szintű szolgáltatásokat kínál, sőt egy külföldi - extrém sportolás közben elszenvedett - baleset magyarországi gyógykezelésének azon költségeit is fedezi, amelyre a társadalombiztosítás nem nyújt fedezetet.

A biztosítható sportok: autó- és motorsportverseny és edzés, teszttúra, raliverseny, quad, barlangászat, szikla- és hegymászás III. foktól, magashegyi expedíció, búvárkodás, jetski, a motorcsónakkal vontatott sporteszközök használata (ideértve az ejtőernyőt, a paplanernyőt és a vízisít is), vadvízi evezés, rafting, hydrospeed, tengeri kajak, kitesurf, bungee jumping és rocky jumping, canyoning, bázisugrás, ejtőernyőzés, vadászat, valamint a motor nélküli légi jármű, a segédmotoros vitorlázó repülőgép, a sárkányrepülő, a hőlégballon használata, műrepülés, félkezes és nyílt tengeri vitorlázás, falmászás, valamint a harci és küzdősportok.

Útitárs Bérlet, Útitárs XL, Útitárs bankkártyás utasbiztosítással rendelkezőknek (Útitárs-BK), Útitárs Európai Egészségbiztosítási Kártyával rendelkezőknek (Útitárs-EEK)

A bérletes megoldások a rendszeresen külföldre utazók számára nyújtanak időt és pénzt megtakarító megoldást, hiszen nem kell minden utazás előtt biztosításkötéssel tölteni az időt, és így olcsóbban lehet hozzájutni a biztosításhoz, mintha minden egyes alkalommal újat kellene kötni.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az Útitárs XL utasbiztosítás a tartósan külföldön tartózkodók számára nyújt ideális megoldást. Ez a termék minimum 4, maximum 12 hónapra köthető.
Az Útitárs-BK azon ügyfeleknek nyújt hasznos segítséget, akik bankkártyájukhoz vagy hitelkártyájukhoz kapcsolódó utasbiztosítással rendelkeznek, és szeretnék az ebben foglalt szolgáltatásokat teljesebbé tenni.

Az Európai Egészségbiztosítási Kártyával (korábbi nevén E111-es nyomtatvány) rendelkező ügyfeleknek az Útitárs-EEK utasbiztosítást kínálja az Allianz. Ez a külföldön nélkülözhetetlen poggyászbiztosítással, utazási segítségnyújtási-, jogvédelmi és felelősségbiztosítási szolgáltatásokkal egészíti ki a kiváltott egészségbiztosítási kártyát.

Autó Assistance

Ha valaki autóval vág neki az utazásnak, már az úti cél elérése előtt is adódhatnak nehézségei. Egy külföldön előálló műszaki hiba megoldása számos nehézséget okozhat, elég, ha csak a helyismeret hiányára gondolunk. Az Autó Assistance kiegészítő szolgáltatás ezekben a helyzetekben nyújt hathatós segítséget, hiszen a helyszíni javításon vagy szervizbe szállításon túl akár a gépjármű hazaszállítását vagy az utasok szállodai elhelyezését is megoldja.

Kedvezmények

Ha valaki hosszabb időt tervez külföldön tölteni, esetleg 14 év alatti gyermekével vagy egy nagyobb baráti társasággal közösen utazik, jelentős kedvezményekre számíthat. Az Allianz Hungária meglévő - tehát valamilyen, a szerződési feltételekben szereplő Allianz csoport termékkel már rendelkező - ügyfeleinek a fentieken túl még többletszolgáltatást is nyújt, hiszen esetükben a biztosításban szereplő szolgáltatások összeghatárait 10%-kal megemeli.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2024. április 25. 06:51
Soft landing, azaz puha landolás. A végső kimenetel, amiben a 2021 végi, első poszt-Covid inflációs...
MEDIA1  |  2024. április 24. 23:45
Bár a több mint 20 éve működő művészeti adatbázis és hírportál csapata Facebook-posztban búcsúzott e...
Kiszámoló  |  2024. április 24. 18:32
A friss Magyar Közlönyben jelent meg a kormányrendelet, ami megváltoztatja az eddigi jótállási előír...
Bankmonitor  |  2024. április 24. 11:33
Várhatóan 2024 júniusában indul az új otthonfelújítási program. A támogatásból az 1990 előtt épült c...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem