Új utasbiztosítási termékcsalád az Allianztól

Pénzcentrum
2007. december 11. 09:32

Az Allianz Hungária 2007. decemberétől teljesen új utasbiztosítási kínálattal jelentkezik a piacon. A 7-féle utasbiztosítás és a hasznos Autó Assistance kiegészítő a téli és extrém sportok kedvelőinek, a tartósan külföldön tartózkodóknak, illetve azoknak kínál speciális védelmet, akik bankkártyájukhoz kapcsolódó utasbiztosításukat vagy európai egészségbiztosítási kártyájukat kívánják kiegészíteni. Mindezt úgy, hogy az utazó saját igényeinek és utazási céljainak megfelelően választhatja ki a biztosítási védelem szintjét.

Útitárs

Az Útitárs a termékcsalád alapbiztosítása. Általános utazási célok esetén (nyaralás, városnézés) ideális megoldás az utazónak, hiszen kiterjedt biztosítási védelmet kínál a külföldön előálló váratlan helyzetekre. Az Ezüst, Arany vagy Platina termékszintek lehetővé teszik, hogy mind a szolgáltatások körét, mind a biztosítási védelem szintjét igényeiknek megfelelően alakítsák ki ügyfeleink. A Platina tartalmazza a legmagasabb térítési limiteket, illetve itt a legbővebb a kínált szolgáltatások köre is: egészségügyi segélynyújtás és sürgősségi esetekre szóló betegségbiztosítás, balesetbiztosítás, poggyászbiztosítás, utazási segítségnyújtás, jogvédelem és felelősségbiztosítás. Az Útitárs alapbiztosítás díja a különböző termékszintek esetén a következő: Ezüst: 390 Ft/nap, Arany: 490 Ft/nap, Platina: 790 Ft/nap.

Téli Sportok

A Téli Sportok utasbiztosítás speciális szolgáltatásaival megnyugtató védelmet nyújt a téli sportok szerelmeseinek. Az új biztosítás megemelt poggyászbiztosítási limiteket tartalmaz a drága sportfelszerelések védelme érdekében, és térítést nyújt a sportolás közben másnak okozott anyagi károkra is; egy baleset esetén pedig a hegyi mentés költségeit összeghatár nélkül téríti. Különleges szolgáltatásként, ha betegség vagy baleset miatt az utazó nem tudja felhasználni síbérletét, a Téli Sportok biztosítás - a meghatározott összeghatár erejéig - annak árát is kifizeti.

Extrém Sportok

Az extrém sportok növekvő népszerűségével párhuzamosan megnőtt az igény is erre a fajta védelemre. Az Extrém Sportok utasbiztosítással az Allianz a kiemelkedő veszélyekre kiemelkedő védelmet nyújt. Az új biztosítás a sportfelszerelések biztonságán túl magasabb térítési összeghatárokat és emelt szintű szolgáltatásokat kínál, sőt egy külföldi - extrém sportolás közben elszenvedett - baleset magyarországi gyógykezelésének azon költségeit is fedezi, amelyre a társadalombiztosítás nem nyújt fedezetet.

A biztosítható sportok: autó- és motorsportverseny és edzés, teszttúra, raliverseny, quad, barlangászat, szikla- és hegymászás III. foktól, magashegyi expedíció, búvárkodás, jetski, a motorcsónakkal vontatott sporteszközök használata (ideértve az ejtőernyőt, a paplanernyőt és a vízisít is), vadvízi evezés, rafting, hydrospeed, tengeri kajak, kitesurf, bungee jumping és rocky jumping, canyoning, bázisugrás, ejtőernyőzés, vadászat, valamint a motor nélküli légi jármű, a segédmotoros vitorlázó repülőgép, a sárkányrepülő, a hőlégballon használata, műrepülés, félkezes és nyílt tengeri vitorlázás, falmászás, valamint a harci és küzdősportok.

Útitárs Bérlet, Útitárs XL, Útitárs bankkártyás utasbiztosítással rendelkezőknek (Útitárs-BK), Útitárs Európai Egészségbiztosítási Kártyával rendelkezőknek (Útitárs-EEK)

A bérletes megoldások a rendszeresen külföldre utazók számára nyújtanak időt és pénzt megtakarító megoldást, hiszen nem kell minden utazás előtt biztosításkötéssel tölteni az időt, és így olcsóbban lehet hozzájutni a biztosításhoz, mintha minden egyes alkalommal újat kellene kötni.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az Útitárs XL utasbiztosítás a tartósan külföldön tartózkodók számára nyújt ideális megoldást. Ez a termék minimum 4, maximum 12 hónapra köthető.
Az Útitárs-BK azon ügyfeleknek nyújt hasznos segítséget, akik bankkártyájukhoz vagy hitelkártyájukhoz kapcsolódó utasbiztosítással rendelkeznek, és szeretnék az ebben foglalt szolgáltatásokat teljesebbé tenni.

Az Európai Egészségbiztosítási Kártyával (korábbi nevén E111-es nyomtatvány) rendelkező ügyfeleknek az Útitárs-EEK utasbiztosítást kínálja az Allianz. Ez a külföldön nélkülözhetetlen poggyászbiztosítással, utazási segítségnyújtási-, jogvédelmi és felelősségbiztosítási szolgáltatásokkal egészíti ki a kiváltott egészségbiztosítási kártyát.

Autó Assistance

Ha valaki autóval vág neki az utazásnak, már az úti cél elérése előtt is adódhatnak nehézségei. Egy külföldön előálló műszaki hiba megoldása számos nehézséget okozhat, elég, ha csak a helyismeret hiányára gondolunk. Az Autó Assistance kiegészítő szolgáltatás ezekben a helyzetekben nyújt hathatós segítséget, hiszen a helyszíni javításon vagy szervizbe szállításon túl akár a gépjármű hazaszállítását vagy az utasok szállodai elhelyezését is megoldja.

Kedvezmények

Ha valaki hosszabb időt tervez külföldön tölteni, esetleg 14 év alatti gyermekével vagy egy nagyobb baráti társasággal közösen utazik, jelentős kedvezményekre számíthat. Az Allianz Hungária meglévő - tehát valamilyen, a szerződési feltételekben szereplő Allianz csoport termékkel már rendelkező - ügyfeleinek a fentieken túl még többletszolgáltatást is nyújt, hiszen esetükben a biztosításban szereplő szolgáltatások összeghatárait 10%-kal megemeli.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 21. 09:59
2009-ben a pénzügyi világégéskor találták ki a jegybankok (először a mindig bátrabb Fed), hogy a kam...
MEDIA1  |  2022. május 20. 20:36
Az ország egyik leggazdagabb vállalkozójához köthető Rádió 1 hálózat egy hét alatt egyszerre 6 pénzü...
Kiszámoló  |  2022. május 20. 10:53
Van egy angol kifejezés, a hedonic treadmill, amit nagyon nehéz magyarra lefordítani. (Ha valakinek...
MNB Intézet  |  2022. május 20. 10:46
Környezeti kérdések az egyik legszélesebb látókörű magyar közgazdász gondolatainak tükrében. Miképp...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 21. 19:24