29 °C Budapest

K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás - akár 100% díjvisszatérítéssel is

Pénzcentrum
2007. november 5. 09:31

Újszerű akcióval jelentkezik a K&H a kötelező gépjármű felelősség-biztosítási piacon. Az év végi "átigazolási szezonban" jelentős díjmegtakarítást érhet el az, aki a K&H fix plusz autó alapba helyezi pénzét. Aki egy bizonyos összeg felett fektet be ebbe a megtakarítási formába, éves biztosítási díjának akár 100 százalékát is megkaphatja visszatérítésként.

Sokan, bár tudják, hogy szükséges, a kötelező jelleg miatt rossz szájízzel, mérsékelt lelkesedéssel fizetik kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat. A K&H bankbiztosítóként segít abban, hogy pénzügyeiket komplexen kezelő ügyfelei ismét okos döntést hozhassanak, hiszen a K&H most befektetési alaphoz társítja legújabb gépjármű-felelősségbiztosítás ajánlatát, az eddiginél sokkal kedvezőbb díjakat teremtve. A K&H-nál mindenki egy helyen intézheti pénzügyeit és kötelező biztosítását: élhet egy kiváló befektetési lehetőséggel és még a gépjármű-felelősségbiztosítás díját is visszakaphatja.

A K&H fix plusz autó elnevezésű alap 2007. november 5-étől december 28-áig jegyezhető a K&H bankfiókjaiban. Az alap a dinamikusan fejlődő autóipari vállalatok részvényeiből összeállított kosár növekedéséből kínál részesedést. 100 százalékos tőkevédelem mellett, az érintett iparág lendületes fejlődésének köszönhetően a hároméves futamidő alatt legalább 10 százalékos, legfeljebb 70 százalékos hozam érhető el.

A Bank a 2008. évi K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás éves díjából a K&H fix plusz autó alapba történő befektetés mértékétől függően visszatérít bizonyos összeget. 200 ezer és egymillió forint közötti jegyzés esetén 25 százalék (legfeljebb 12 500 forint) visszatérítés jár, míg hárommillió forint felett már 100 százalék a visszatérítés aránya (legfeljebb 50 000 forint). A visszatérítés a biztosított gépjármű típusától és a darabszámtól függetlenül igénybe vehető, ám összesen a fenti összeghatárok erejéig. Az ügyfelek 2008. március 31-ig kapják meg a biztosítási díjból visszajáró összeget.

A K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződéssel, melyet a K&H a bankfiókokon kívül a K&H Biztosító biztosításközvetítőin keresztül is meg lehet kötni, további kedvezmény jár. 5 százalék kedvezményt kap a biztosítási díjból az, aki a K&H Banknál vezetett bankszámlájáról indított csoportos beszedési megbízással egyenlíti ki negyedéves, féléves vagy éves gyakorisággal a biztosítási díjat - ez a kedvezmény kombinálható a K&H fix plusz autó alap után járó díjvisszatérítéssel. Ráadásul most mindenki egyszerűen előre kiszámíthatja magának jövő évi kötelező gépjármű-felelősség-biztosítási díját a www.khbiztosito.hu honlapon található díjkalkulátorral.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. július 19. 18:49
A The Wall Street Journal (WSJ) tudósítója most olyan szigorított fegyházba kerül, amilyenben Aleksz...
ChikansPlanet  |  2024. július 19. 13:20
Lassan hozzászokunk, hogy már nemcsak Brazília és Kalifornia szerepel visszatérően a hírekben pusztí...
Kiszámoló  |  2024. július 19. 12:13
Már tíz éve is már hatalmas gond volt a külföldről, leginkább Kínából érkező csomagok nagy száma. A...
Bankmonitor  |  2024. július 19. 10:32
Sajnos ez nem azt jelenti, hogy az infláiciókövető állampapír kamata növekedne, hanem a 2029/N BMÁP...
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 20. szombat
Illés
29. hét
Július 20.
A Hold napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem