12 °C Budapest

K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás - akár 100% díjvisszatérítéssel is

Pénzcentrum
2007. november 5. 09:31

Újszerű akcióval jelentkezik a K&H a kötelező gépjármű felelősség-biztosítási piacon. Az év végi "átigazolási szezonban" jelentős díjmegtakarítást érhet el az, aki a K&H fix plusz autó alapba helyezi pénzét. Aki egy bizonyos összeg felett fektet be ebbe a megtakarítási formába, éves biztosítási díjának akár 100 százalékát is megkaphatja visszatérítésként.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Sokan, bár tudják, hogy szükséges, a kötelező jelleg miatt rossz szájízzel, mérsékelt lelkesedéssel fizetik kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat. A K&H bankbiztosítóként segít abban, hogy pénzügyeiket komplexen kezelő ügyfelei ismét okos döntést hozhassanak, hiszen a K&H most befektetési alaphoz társítja legújabb gépjármű-felelősségbiztosítás ajánlatát, az eddiginél sokkal kedvezőbb díjakat teremtve. A K&H-nál mindenki egy helyen intézheti pénzügyeit és kötelező biztosítását: élhet egy kiváló befektetési lehetőséggel és még a gépjármű-felelősségbiztosítás díját is visszakaphatja.

A K&H fix plusz autó elnevezésű alap 2007. november 5-étől december 28-áig jegyezhető a K&H bankfiókjaiban. Az alap a dinamikusan fejlődő autóipari vállalatok részvényeiből összeállított kosár növekedéséből kínál részesedést. 100 százalékos tőkevédelem mellett, az érintett iparág lendületes fejlődésének köszönhetően a hároméves futamidő alatt legalább 10 százalékos, legfeljebb 70 százalékos hozam érhető el.

A Bank a 2008. évi K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás éves díjából a K&H fix plusz autó alapba történő befektetés mértékétől függően visszatérít bizonyos összeget. 200 ezer és egymillió forint közötti jegyzés esetén 25 százalék (legfeljebb 12 500 forint) visszatérítés jár, míg hárommillió forint felett már 100 százalék a visszatérítés aránya (legfeljebb 50 000 forint). A visszatérítés a biztosított gépjármű típusától és a darabszámtól függetlenül igénybe vehető, ám összesen a fenti összeghatárok erejéig. Az ügyfelek 2008. március 31-ig kapják meg a biztosítási díjból visszajáró összeget.

A K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződéssel, melyet a K&H a bankfiókokon kívül a K&H Biztosító biztosításközvetítőin keresztül is meg lehet kötni, további kedvezmény jár. 5 százalék kedvezményt kap a biztosítási díjból az, aki a K&H Banknál vezetett bankszámlájáról indított csoportos beszedési megbízással egyenlíti ki negyedéves, féléves vagy éves gyakorisággal a biztosítási díjat - ez a kedvezmény kombinálható a K&H fix plusz autó alap után járó díjvisszatérítéssel. Ráadásul most mindenki egyszerűen előre kiszámíthatja magának jövő évi kötelező gépjármű-felelősség-biztosítási díját a www.khbiztosito.hu honlapon található díjkalkulátorral.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 27. szerda
Szabina
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?