Az egész országban rengett a föld? Mindenki kárt jelent...

Pénzcentrum
2007. január 2. 14:39

A természeti károkkal zsúfolt 2006. év még az utolsó napra is tartogatott egy kellemetlen meglepetést, földrengés formájában. Az Allianz Hungária várja ügyfelei jelzéseit, és folyamatosan dolgozza fel a kárbejelentéseket.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A 2006. december 31-én délután történt földrengéssel kapcsolatban az Allianz Hungária Biztosítónál eddig 128 kárt jelentettek az ügyfelek, túlnyomórészt Budapestről, de Gyömrőn és Pécelen is sok kárt okozott a fölrengés. Bár a híradások szerint a rengés főleg Pest megyét rázta meg, az ország majd minden részéről érkeztek eddig kisebb-nagyobb károkról jelentések.

Az eddigi károk becsült összege 29 millió forint körül mozog, de természetesen a kárbejelentések száma még nőhet.

Az Allianz Hungária kárszakértői folyamatosan dolgozzák fel a beérkezett kárbejelentéseket, a károkat a helyszínen mérik fel. A biztosító munkatársai folyamatosan készenlétben vannak, hogy a károsultaknak is megfelelő, előre egyeztetett időpontban tekinthessék meg a helyszínt. Ha szükséges lesz, a szakértők esetleges átcsoportosításáról a kárbejelentések számának változása alapján dönt a társaság.

Az Allianz Hungária valamennyi csatornán várja ügyfelei kárbejelentéseit: telefonos ügyfélszolgálatán a (helyi tarifával hívható) 06-40-421-421-es számon, az interneten a www.allianz.hu honlapcímen vagy személyesen az Allianz Hungária legközelebbi fiókjában.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?