Itt a Tesco-gazdaságos biztosítás extra kedvezményekkel! - És ez még csak a kezdet?

Pénzcentrum
2006. október 30. 13:30

Mától a Tesco vásárlói kötelező és casco autóbiztosítást is köthetnek a hipermarketekben, melyben a Generali lett a cég együttműködő partnere. A tervek szerint a kooperáció már a közeljövőben kibővülhet a lakás- és vagyonbiztosítási termékek körére - tudtuk meg a sajtótájékoztatón.

A biztosítási termékek az ország minden (53 db) Tesco hipermarketében elérhetőek lesznek, a Generali és a Tesco így piaci pozíciójuknál fogva is lefedi az egész országot. A biztosításokat a Tesco-ban központi helyen, a főbejáratok közvetlen közelében elhelyezett Tesco Biztosítási Pultoknál lehet majd megkötni.

A szolgáltatásokra a Tesco vásárlói számára külön kedvezmények is vonatkoznak: az elérhető díjkedvezmény mértéke a kötelező esetében elérheti a 45%-ot is (a Generali árakhoz képest 5%-os a kedvezmény), míg a casco esetében az adható kedvezményeken felül további 10%-ot tesz ki a Tesco-kedvezmény.

Dr. Antal Erzsébet, a Tesco pénzügyi igazgatója kiemelte, hogy piackutatásaik szerint az ügyfelek egyre inkább szeretnének mindent egy helyen elintézni, ennek megfelelően a cég kiemelt célja a szolgáltatáspaletta folyamatos bővítése.

A piacra lépés időpontja természetesen nem véletlenül esik egybe a kötelezők felmondási időszakának kezdőnapjával. Becslések szerint a Generali és a Tesco közös biztosítási csomagjának piaci részesedése a hivatalos váltási időszakban (azaz december 31-ig) elérheti az újrakötött felelősségbiztosítások 10%-át. (A Generali piaci részesedése a casco piacon 22%-ra tehető, míg a kötelező esetében 14%-os. A biztosító a Tesco-együttműködéssel már 8 országos értékesítési csatornát működtet.)

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 23 029 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MBH Bank 23 274 forintos törlesztőt (THM 14,56%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az együttműködés lakásbiztosításokra történő kiterjesztésére 2007. elejétől számíthatunk. A Generali tapasztalatai szerint a kötelezővel rendelkező ügyfelek 10%-a évről-évre biztosítót vált, ezek 90%-a pedig igényli a személyes kapcsolatot. A Generalinál azok az ügyfelek jobban kitartanak a biztosító mellett, akiknek káreseményük volt, mindez pedig a minőségi szolgáltatásnak, az aktív kárrendezésnek tudható be - mondta el Dr. Pálvölgyi Mátyás, a biztosító vezérigazgatója.

A Tesco természetesen a megkötött ügyletek után jutalékot kap. A beruházás költségit a felek megosztva viselik, a Generali a pult kialakítását végezteti el, míg a Tesco a marketingfeladatokat látja el.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. június 3. 16:18
Sokat sejtető bejegyzést tett közzé Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a közösségi...
Holdblog  |  2023. június 3. 06:55
Nem? Pedig ez a dán gyógyszergyártó a második legértékesebb cég Európában a maga 376 milliárd dollár...
Összkép  |  2023. június 2. 18:33
A 10-es években folytatódott a korábbi évtized népességfogyása, az elmúlt 20 évben összességében 594...
Bankmonitor  |  2023. június 2. 17:46
Jobban figyelsz a vagyontárgyaid biztonságára mint a saját testi épséged megőrzésére? Miért? Amit ed...
Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

NAPTÁR
Tovább
2023. június 3. szombat
Klotild
22. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. június 3. 19:19
Pénzcentrum  |  2023. június 3. 16:04