27 °C Budapest

Itt a Tesco-gazdaságos biztosítás extra kedvezményekkel! - És ez még csak a kezdet?

Pénzcentrum
2006. október 30. 13:30

Mától a Tesco vásárlói kötelező és casco autóbiztosítást is köthetnek a hipermarketekben, melyben a Generali lett a cég együttműködő partnere. A tervek szerint a kooperáció már a közeljövőben kibővülhet a lakás- és vagyonbiztosítási termékek körére - tudtuk meg a sajtótájékoztatón.

A biztosítási termékek az ország minden (53 db) Tesco hipermarketében elérhetőek lesznek, a Generali és a Tesco így piaci pozíciójuknál fogva is lefedi az egész országot. A biztosításokat a Tesco-ban központi helyen, a főbejáratok közvetlen közelében elhelyezett Tesco Biztosítási Pultoknál lehet majd megkötni.

A szolgáltatásokra a Tesco vásárlói számára külön kedvezmények is vonatkoznak: az elérhető díjkedvezmény mértéke a kötelező esetében elérheti a 45%-ot is (a Generali árakhoz képest 5%-os a kedvezmény), míg a casco esetében az adható kedvezményeken felül további 10%-ot tesz ki a Tesco-kedvezmény.

Dr. Antal Erzsébet, a Tesco pénzügyi igazgatója kiemelte, hogy piackutatásaik szerint az ügyfelek egyre inkább szeretnének mindent egy helyen elintézni, ennek megfelelően a cég kiemelt célja a szolgáltatáspaletta folyamatos bővítése.

A piacra lépés időpontja természetesen nem véletlenül esik egybe a kötelezők felmondási időszakának kezdőnapjával. Becslések szerint a Generali és a Tesco közös biztosítási csomagjának piaci részesedése a hivatalos váltási időszakban (azaz december 31-ig) elérheti az újrakötött felelősségbiztosítások 10%-át. (A Generali piaci részesedése a casco piacon 22%-ra tehető, míg a kötelező esetében 14%-os. A biztosító a Tesco-együttműködéssel már 8 országos értékesítési csatornát működtet.)

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az együttműködés lakásbiztosításokra történő kiterjesztésére 2007. elejétől számíthatunk. A Generali tapasztalatai szerint a kötelezővel rendelkező ügyfelek 10%-a évről-évre biztosítót vált, ezek 90%-a pedig igényli a személyes kapcsolatot. A Generalinál azok az ügyfelek jobban kitartanak a biztosító mellett, akiknek káreseményük volt, mindez pedig a minőségi szolgáltatásnak, az aktív kárrendezésnek tudható be - mondta el Dr. Pálvölgyi Mátyás, a biztosító vezérigazgatója.

A Tesco természetesen a megkötött ügyletek után jutalékot kap. A beruházás költségit a felek megosztva viselik, a Generali a pult kialakítását végezteti el, míg a Tesco a marketingfeladatokat látja el.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. július 18. 18:39
Magyarországon csak a WBD streamingplatformján, a Maxon érhető majd el mind a 762 sportesemény, 329...
Kiszámoló  |  2024. július 18. 15:20
Írtam egy cikket a napokban, hogy mennyire elképesztő módon felemeli a kormány a tranzakciós adót és...
Bankmonitor  |  2024. július 18. 12:48
A személyi kölcsönöknél, mint minden hitelnél nagyon fontos a kamat, a törlesztőrészlet. De érdemes...
Holdblog  |  2024. július 18. 08:11
A különadókkal kapcsolatos friss bejelentésről és a pénzügyi szektor reakciójáról kérdezték az ATV-b...
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 18. csütörtök
Frigyes
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem