23 °C Budapest
Washington, 2024. január 31.Mark Zuckerberg, a Meta vezérigazgatója a szenátus igazságügyi bizottságának a gyermekek online szexuális kizsákmányolással szembeni védelmérõl szóló meghallgatásán a Dirksen irodaházban Washingtonban 2024. január 31-én. A szenátus az X, a TikTok, a Snap és a Discord vezetõit is meghallgatta.MTI/EPA/Tasos Katopodis

Lerántották a leplet Mark Zuckerberg rejtélyes befektetéseiről: ezt kevesen tudják a Facebook alapítójáról

2024. április 8. 16:47

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója, a Forbes becslése szerint 180 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik, amely magában foglal többek között egy kiterjedt kaliforniai birtokot és egy hawaii szigeti területet is; ingatlanportfóliójának értéke körülbelül 200 millió dollár lehet - írja a BBC.

Mark Zuckerberg, a Facebook mögött álló személyiség, a Forbes szerint körülbelül 180 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik. Ez a hatalmas vagyontömeg többek között olyan ingatlanokat foglal magában, mint egy nagyméretű kaliforniai terület és egy Hawaii szigetén található óriási zöld terület. Zuckerberg ingatlanbefektetéseit gyakran rejtély övezi, mivel korlátolt felelősségű társaságok és az Iconiq Capital befektetési menedzsment cég neve alatt történnek a tranzakciók.

Zuckerberg az évek folyamán szerte az Egyesült Államokban vásárolt és értékesített ingatlanokat, sőt néhány esetben új építésű projekteket is véghezvitt. Ilyen például egy Hawaii szigeten található birtok, amely sokak számára talán a legrejtélyesebb mind közül. A Business Insider által végzett becslések alapján Zuckerberg ingatlanportfóliójának értéke körülbelül 200 millió dollár lehet. Fontos megjegyezni, hogy ez az összeg valószínűleg alacsonyabb, mint a tényleges piaci érték vagy a vásárláskor fizetett árak, ami azt jelenti, hogy a valóságban ezek az ingatlanok jóval többet érhetnek.

A Zuckerberg képviseletét ellátó személyek nem válaszoltak a portál megkeresésére ezzel kapcsolatosan. Azonban az eddig nyilvánosságra hozott információk alapján világosan látható, hogy Zuckerberg ingatlanbefektetései jelentős részét képezik vagyonának és gazdagságának - írják.

(Címlapkép - Tasos Katopodis, MTI/MTVA)

NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 18. kedd
Arnold, Levente
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem