2017. március 30. csütörtök Zalán
Hírek » Vásárlás

Elárulták, mikor indul az IKEA magyar webshopja

Pár napon belül elindul az IKEA online áruháza, egyelőre áruházi átvétellel. 2017 nyarán pedig már házhoz is szállítják majd a termékeket. Az új IKEA áruház tervezett nyitási dátuma pedig 2017. május - tudta meg a Pénzcentrum a lakberendezési áruház mai napon tartott sajtótájékoztatóján.

2017. májusában nyit meg várhatóan a soroksári IKEA-áruház- tudta meg a Pénzcentrum a lakberendezési multi mai napon tartott sajtótájékoztatóján. Ennek a hétnek a végén pedig elindul az IKEA magyar online áruháza is. Bár eleinte még csak áruházi átvétellel tudunk itt vásárolni, de 2017 nyarától várhatóan már házhoz is szállítják a termékeket.

A folyamatot úgy kell elképzelni, hogy otthon a számítógép előtt ülve megvásárolhatjuk a kívánt termékeket, majd kiválasztjuk azt az időpontot, amikor át tudjuk venni az áruházban. A webshop eleinte csak a budaörsi áruházban lesz elérhető.

Az áruházban lévő termékek 75-80 százalékát tudjuk majd online is megvásárolni.

Még keresik a dolgozókat

Az áruház tájékoztatása szerint hiába van munkaerőhiány az országban, számukra nem okoz gondot megfelelő munkaerő megtalálása. Ennek oka többek között az lehet, hogy az áruház komplex juttatási csomagot kínál dolgozóinak, például nyugdíj előtakarékossági hozzájárulást, bónuszokat és bérlettámogatást is adnak. Jó hír, hogy van még hely néhány dolgozónak az új IKEA áruházban: éttermi dolgozókat, eladókat és logisztikai munkaerőt is keresnek még.

A svéd bútorlánc hazai vezetésének tájékoztatása szerint a legújabb egység megnyitásával több mint 200 új munkahely jön majd létre. Az áruház hatalmas lesz, összesen 34 ezer négyzetméter, vagyis nagyobb, mint az eddigiek. Ráadásul az új áruház fenntarthatósági szempontból is zászlóshajónak számít majd.

Jól zárta az évet az IKEA

A 2016-os pénzügyi évben az IKEA csoport teljes értékesítési árbevétele 34,2 milliárd euró volt. A teljes értékesítési bevétel így euróra átszámolva 7,1 százalékkal növekedett.

A magyarországi IKEA pedig 14,5 százalékos növekedést ért el, ami kiemelkedő eredmény a csoporton belül. A magyar növekedés globálisan a harmadik legjobbnak számít.

Az IKEA elmúlt éve számokban:

  • 7,2 millió egyedi kattintás a honlapon,
  • ebből 5 millió áruházi látogatás,
  • és 3 millió vásárlás,
  • de tavaly az átlagos költésünk is emelkedett: 16 700 forintra.

 

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!
 

 

Te sörös vagy, vagy boros? Íme Magyarország alkohol-térképe

Számos korábbi posztból megismerhettünk részleteket a magyarok alkoholfogyasztási szokásairól, azonban eddig nem tudtuk, hogy a három nagy alkohol típust milyen arányban fogyasztják hazánkban (a térkép...
 

Íme a tuti trükk, amivel félévente csak egyszer kell vesződni a rántással

Sok magyar étel alapanyaga a rántás, azonban sokan macerásnak tartják, ha ilyet kell összerakni, így inkább hagyják az egészet és valami mást főznek. Pedig ezt is meg lehet oldani méretgazdaságosan...
NÉPSZERŰ
FRISS

Lidl

03.30-04.05
Országos

Aldi

03.30-04.05
Országos

Auchan

03.30-04.05
Országos

Spar

03.30-04.05
Országos

Interspar

03.30-04.05
Országos

Tesco

ínyenc
03.30-04.15
Országos

Auchan

ínyenc
03.30-04.15
Országos

Aldi

kert
03.23-04.20
Országos