24 °C Budapest
Berlin, Germany - January 9, 2015: Penny supermarket at Berlin. The Penny Markt GmbH is the discount sales line for food Cologne Rewe Group. It was founded in 1973 and works in Germany with more than 2,200 markets. Office is the headquarters of the Rewe Group in Cologne . In each of the eight penny - regions, there are one or more administrative seats with logistics centers.

Mennyiségi korlátot vezetett be a Penny is: krumpliból, tojásból, tejből sem lehet bármennyit venni

2023. augusztus 3. 13:27

A Penny-ben sem lehet bármennyit vásárolni a kötelező akciókkal érintett termékekből: például burgonyából, tejből, tojásból sem lehet korlátlanul venni - derült ki egy bolti hirdetményből, amit a Pénzcentrum olvasója fotózott le. Korábban a Tesco, a Spar és a Lidl is megerősítette lapunknak: náluk is érvényben vannak különféle mennyiségi maximumok. Valamint az Auchan is korlátozta, mennyit lehet venni az érintett termékekből.

Hiába vezették ki az árstopot, a magyar boltok zömében maradtak mennyiségi korlátozások a kötelező akciókkal érintett termékekre - derült ki a Pénzcentrum körkérdéséből, amelyre már a Spar, a Lidl és a Tesco is reagált.

Most pedig újabb információk futottak be szerkesztőségünkbe, olvasónk egy Penny áruházban fotózta le az aktuális korlátozásokat. Maga a boltlánc még nem reagált a megkeresésünkre, így az alábbi fotón kívül egyelőre nem tudni, hogy más termékekre is kivetették-e a korlátozást. Amint befutnak a hivatalos válaszaik, frissítjük a cikket. A kihelyezett tájékoztató szerint a korlátozás célja, hogy biztosítsák az érintett termékek elérhetőségét.

A bolti hirdetmény szerint a kötelező akciókkal érintett termékek esetében az alábbiakban korlátozták a megvásárolható mennyiséget, a szabály augusztus 9-éig érvényes, akkortól vélhetően változni fog az akciós, és így érintett termékkör:

Aktuális mennyiségkorlátozások az egyik Penny üzletben. Fotó: olvasónk
Aktuális mennyiségkorlátozások az egyik Penny üzletben. Fotó: olvasónk
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem