Aldi

750 ezres kezdő fizetés és Sziget hetijegy: van ilyen munkahely + VIDEÓ

2022. szeptember 13. 09:00

A kiskereskedelmi cégeknek nap mint nap helyt kell állniuk, hogy a fogyasztók elvárásaihoz igazítsák működésüket. Nincs ez másképp az Aldi üzletvezetői esetében sem, akik azért felelnek, hogy a boltok tisztasága, árukészletének feltöltöttsége és a vásárlók elégedettsége folyamatosan biztosított legyen. Munkájukat viszont különböző szoftveres megoldások is segítik, továbbá rugalmas és vonzó bérezés és juttatási csomag motiválja őket feladataik sikeres elvégzésében. Még Sziget hetijegyet is kaphatnak.

Folyamatosan biztosítaniuk kell a vásárlók elégedettségét és az Aldi által elvárt színvonalat, így az üzletvezetők vonzó bért és egyéb juttatásokat kapnak munkájukért a kereskedelmi láncnál.

Szoftverek és rugalmasság

A munkát nagyban segítik a rendelkezésre álló szoftverek, amelyek az előző évek adatai alapján javaslatokat tesznek a várható forgalmat kiszolgáló árumennyiség rendelésére.

A boltok irányítása ugyanakkor kellő rugalmassággal is jár.

A munkabeosztás tekintetében a vezető, illetve a csapat igyekszik igazodni az alkalmazottak munkahelyen kívüli elfoglaltságaihoz, a cég pedig odafigyel az egészségükre is: zöldséget, gyümölcsöt biztosít részükre és lehetővé teszi, hogy a dolgozók sportprogramokon is részt vegyenek.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A vezetői pozícióra jelentkezők, amennyiben sikerrel járnak, már a kezdetektől havi bruttó 749 ezer forintos fizetésre számíthatnak, amely a cégnél eltöltött évekkel folyamatosan, egy előre meghatározott rendszer szerint növekszik.

Ez jelenleg elérheti a havi bruttó 1 millió forintot is.

Az Aldinál ráadásul egyéb lehetőségek is adódnak: a kiskereskedelmi lánc idén 6. alkalommal volt jelen a Szigeten is, és mindazon az alkalmazottak, akik legalább négy műszakot vállaltak a fesztiválon, hetijegyet kaptak, amelynek révén a munka és a szórakozás összekapcsolódhatott.

NEKED AJÁNLJUK
Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 26. hétfő
Jusztina
39. hét
Szeptember 26.
Az európai nyelvek napja
Szeptember 26.
A tiszta hegyek napja
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. szeptember 25. 16:07