13 °C Budapest
Witcher cauldron with color smoke for Halloween

Ilyen sorsjegy még nem volt Magyarországon: mutatjuk, mi benne a varázslat

2021. szeptember 10. 09:58

Szeptember 10-től felsőkategóriás nyereményt kínáló sorsjeggyel bővül a Szerencsejáték Zrt. termékpalettája. A Varázsfőzet 75 millió forintos főnyereménnyel kecsegtet és főként azoknak a játékosoknak kedvez, akik a hosszabb játékidőt részesítik előnyben.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A szeptember 10-től, vagyis mától kapható sorsjegyen egy hét sorból és öt oszlopból álló főjáték, valamint három darab bónuszjáték található, kombinált típusú játékmenetének különlegességét pedig az adja, hogy a nyeremények nem csak soronként érhetőek el, hanem a sorokon átívelően, különböző színű alakzatokban is. A sorsjegy-portfólió legújabb termékén egy bónusz játék is helyet kapott, a szimbólumkereső villámjátékkal a játékosok a kaparófelület alatt található összes nyeremény együttes összegét is megnyerhetik, így 1 db sorsjeggyel akár 10 nyereményt is elvihetnek. A Varázsfőzettel a Szerencsejáték Zrt. a hosszabb játékidő kedvelőit szeretné megcélozni, a legszerencsésebbek pedig akár 75 millió forinttal is gazdagodhatnak.

A sorsjegy megjelenése a mágia világába repíti a játékosokat, hiszen a népmesékből már jól ismert varázslatos elemek összekapcsolódnak a váratlan szerencsés fordulatokkal, fóliázott kivitele pedig exkluzív külsőt kölcsönöz a Varázsfőzetnek. 75 millió forintos főnyereményével a Varázsfőzet a sorsjegyek felsőkategóriájába tartozik, de 5 darab 10 millió forintos és 10 darab, egyenként 1 millió forintos nyerési lehetőséggel további hétszámjegyű összegekkel kecsegtet a kereskedelmi hálózatba kerülő kaparós.

A Varázsfőzet sorsjegy fizikai formátumban, földi értékesítőhelyeken lesz kapható.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 22. péntek
Előd
42. hét
Október 22.
cAPS lOCK vILÁGNAP
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 22. 16:03