22 °C Budapest
Pénzeső jöhet a hosszú hétvégén: 24,5 milliárd forintot oszthatnak szét Magyarországon

Pénzeső jöhet a hosszú hétvégén: 24,5 milliárd forintot oszthatnak szét Magyarországon

2019. november 1. 17:35

Továbbra sem született telitalálat az Ötös- és Hatoslottón, így 2019. június utolsó hétvégéje óta nem volt jackpot ezen a két játéktípuson. Ha mindez nem lenne elég az Eurojackpot várható főnyereménye is igazán kiemelkedő. Vegyük sorra mi vár ránk az előttünk álló időszakban.

Újabb hétvége zajlott le úgy, hogy nem volt telitalálat az Ötös- és Hatoslottón, így 17 hete halmozódik a főnyeremény. Mindez természetesen a várható főnyeremények nagyságán is meglátszik, hiszen - növekvő sorrendben haladva - a Hatoslottón 1,495 milliárd forintért, az Ötöslottón 2,11 milliárd forintért játszhatnak a játékosok.

Összesen tehát több mint 3,5 milliárd forint értékű nyereményért játszhatnak a lottójátékok kedvelői.

Az Ötös- és a Hatoslottó mellett azonban érdemes az Eurojackpotra is odafigyelni, hiszen 5 hét halmozódás után bruttó 65 millió euró, azaz több mint 21 milliárd forint az eheti várható főnyeremény. A játék számos sajátossága közül az egyik, hogy nem csak a telitalálatos szelvénnyel lehet nagy nyereményt elérni. Mindezt a közelmúltban egy magyar játékos is megtapasztalta, hiszen 5+1 találatával bruttó 904 ezer eurót, azaz közel 300 millió forintot nyert.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső EUROJACKPOT aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 5. csütörtök
Krisztina
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?