Rekordnyeremény a lottón: őrült halmozódás kezdődött

Rekordnyeremény a lottón: őrült halmozódás kezdődött

2019. augusztus 8. 14:01

Megdőlhet minden korábbi magyar lottórekord, hiszen az előző játékhét során ismét nem született telitalálatos szelvény az Eurojackpoton, így tovább emelkedett a játék várható főnyereménye. Az e heti jackpot bruttó 61 millió euró, azaz 19,9 milliárd forint.

2019. 32. játékhetében közel bruttó 20 milliárd forintért játszhatnak az Eurojackpot játékosok. Ez az összeg a negyedik legnagyobb várható főnyeremény az idei évben és közel háromszorosa az eddigi legnagyobb magyar lottónyereménynek, amelyet szintén az Eurojackpot játékkal vihettek haza.

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy miért tartják különlegesnek a játékosok az Eurojackpotot. Egy, a közelmúltban végzett kutatásból erre is választ kaphatunk: a válaszadók közül legtöbben (39 százalék) a kimagasló nyereményt emelték ki, illetve közel egyötödük (18 százalék) szerint a nemzetközi jellege az, ami különlegessé teszi a játékot a hagyományos számsorsjátékokhoz képest. Több mint egytizedük (11 százalék) pedig a megszokottól eltérő, kétmezős játékmenetet említette.

Ha csupán az idei évet vesszük alapul, igazán sikeres periódus áll a magyar Eurojackpot játékosok mögött, hiszen az 1., a 14., a 21. és a 24. játékhéten is született 5+1-es magyar találat. Az öt nyereményben közös, hogy összegük minden esetben meghaladta a 100 millió forintot.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?