13 °C Budapest

Tesco: fontos változás! A fél ország ezt várta

Pénzcentrum
2012. április 17. 11:27

A nemzetközi áruházláncok közül elsőként a Tesco áruházaiban lehet beváltani az Erzsébet-utalványokat. A vasárnap megnyílt lehetőséggel sokan éltek rögtön az első napon, az utalvány forgalma azt mutatja, hogy a vásárlók nagyon vártak már erre a nyitásra - tájékoztat közleményében az áruházlánc.

Két héttel ezelőtt jelentette be a Tesco és a Nemzeti Üdülési Szolgálat, hogy tárgyalásaik eredményeképpen április 15-től az áruházlánc 176 hiper- és szupermarketében nyílik lehetőség Erzsébet-utalvánnyal fizetni. Az első nap tapasztalatai azt mutatják, hogy a vásárlók várták már ezt a lehetőséget, a szokásos utalványforgalomhoz képest sokan fizettek tegnap ilyen módon a Tesco áruházaiban.

Az Erzsébet-utalvány - a kibocsátó szándékainak megfelelően - fogyasztásra kész élelmiszerre váltható be, ami a termékek széles körét jelenti. Az utalványt nem lehet viszont szeszes ital és dohánytermék vásárlására felhasználni.

Na ilyen vásárlók is csak a magyar boltokban vannak - KATTINTS!

A felhasználói kör folyamatos bővülésének eredményeként az Erzsébet-utalványt eddig több mint másfél millió munkavállaló választotta Magyarországon. A nemzetközi áruházlánccal történt megegyezés eredményeként a forgalmazó - az Erzsébet-utalvány kibocsátójával egyetértésben - teljes körű, országos elfogadóhelyi hálózatot épített ki. A fogyasztásra kész étel vásárlására felhasználható étkezési jegyeket az országban jelenleg közel 22 ezer helyen elfogadják. 

 

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?