14 °C Budapest

12 milliárdért reklámozzák Magyarországot - ingyen

2011. szeptember 20. 10:02

A Magyar Turizmus Zrt. számításai szerint 60 millió dollárba, azaz 12 milliárd forintba került volna azt a médiamegjelenést, reklámidőt megvenni, amit az Inside Luxury Travel című műsor generál majd Magyarország számára novembertől, amikor is elkezdik a hazánkról szóló részt vetíteni a világ 167 országában a Travel Chanel utazási tévécsatornán - írja a Világgazdaság.

Az adón, amely világszerte ötszázmillió háztartásban elérhető, több mint negyvenszer fogják megismételni a filmet, amelyet áprilisban forgattak Magyarországon, többek közt a Hertelendy Kastélyban, a Four Seasons Gresham Palace Hotelben, valamint Budapest belvárosában.

Magyar Turizmus (MT) Zrt. számításai szerint 2010-ben a tanulmányutakon részt vett médiamunkások által készített cikkek és tudósítások hírértéke nagyjából 2 milliárd forint volt, ezt az idén már hat hónap alatt sikerült meghaladni, több mint 2,5 milliárd forint értékű megjelenéssel. Ebben még nincs benne a Travel Chanel műsor várható hatása.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?