12 °C Budapest

ILLY kapszulás kávégép ajándék csészével, Idillyum ajándékcsomagok ínyencségekkel (x)

Pénzcentrum
2010. december 11. 07:00

Minden Francis X7 kapszulás illy kávégép mellé 1 db Tobias Rehberger illy design eszpresszó csészét adunk ajándékba, ha december 14-ig megrendeli!Megrendelése feladásánál írja a 'Portfólió' szót a megjegyzés rovatba, és küldjük az ajándékot! Ha munkaidőben tudja átvenni, a kiszállítás díját is mi fizetjük!

Minden Francis X7 kapszulás illy kávégép mellé 1 db Tobias Rehberger illy design eszpresszó csészét adunk ajándékba, ha 2010 december 14-ig megrendeli!  Megrendelése feladásánál írja a 'Portfólió' szót a megjegyzés rovatba, és küldjük az ajándékot! Ha munkaidőben tudja átvenni, a kiszállítás díját is mi fizetjük!

Olvasson a Francis X7 kávégépről független tesztekben: 

Pazar Cuccok tech/design/kütyüblog >>>
Húsosfazék gasztroblog >>>
Dolce Vita olasz gasztroblog >>>
Design Pumpa >>>
HVG Life Style >>>

Idillyum Piccolo, Medio és Grande ajándékcsomagok

A karácsonyi szezonra az Idyllium Piccolo, Medio és Grande ajándékcsomagokkal bűvölheti el fontos üzleti partnereit, barátait. Az illy Csoport összes finomságát és szépségét megcsillogtatjuk a csomagokban, melyek kedvezőbb áron vásárolhatók mint a termékek egyenként. A csomagokban van a kávén kívül egy design csésze, az ínyenc Domori Criollo vagy Single Origins csokoládéiból, és a Dammann szemetgyönyörködtetően finom teáiból is. Klasszikus átlátszó csomagolásban piros masnival küldjük. Nagyobb tétel rendelésénél további kedvezményt adunk, keressen minket az info@espressokft.hu címen.


Tobias Rehberger illy Art Collection

Ajándékozzon igazi italicumot! Az új Illy Art Collection csészékre Tobias Rehberger retrofuturista hangulatú, op-artot idéző geometrikus mintákat álmodott. Az illy hagyományai szerint a limitált kiadású kollekció számozott, aláírt csészéi gyönyörű díszdobozban érkeznek 2 és 6 csészés szettekben. A Rehberger illy csészéknek egyszerű, számozás, dísztányér és díszdoboz nélküli változatai is kaphatók. Tekintse meg a csészekollekció teljes fotógalériáját Facebook oldalunkon >>>


Dammann tea - karácsonyi ízkülönlegességek muszlinfilterben, fémdobozban

Megérkezett a különleges minőségű francia Dammann tea karácsonyi választéka is az Espresso Webshopba, mely kényes ízlésű teaínyenceket elkápráztató ízekkel és csomagolással szolgál a klasszikus fekete teáktól a gyümölcs-, zöld- fehér teákig. A Dammann a világon egyedülállóan a minél tisztább tea érdekében filteres teáihoz sem papír, hanem kristály tasakokat (muszlin filter) használ, melyekben szálas tea van. A patinás, 1692 óta létező francia teát az illy választotta kávéja mellé, ezentúl Magyarországon is hozzáférhető az Espresso Shop kínálatában: http://www.espressoshop.hu.

Domori - tiszta, ínyenc csokoládék

Az Espresso Webshopban elérhetők az olasz Domori csokoládék is. Ízkülönlegességeink: Lattesal - tejcsokoládé guerandi sóval, Peperoncino - kolumbiai Teyuna kakaós étcsoki indiai chilivel, és még sok más >>>

A Domori etalon az ínyenc csokoládék világában. A számos díjat nyert cég kizárólag a - ma már csak a világ kakaótermésének alig 10%át kitevő - nemes, aromatikus kakaófajtákból készít csokoládét (Criollo, Trinitario, Nacional), méghozzá fenntartható módszerrel. Küzd a kakaók királyának tartott, kihalás szélére került tiszta Criollo védelméért, újraélesztéséért miközben új módokon mutatja be a csokoládét. Nem használ vaníliát, lecitint és semmilyen mesterséges anyagot, színezéket. Single origin és keverék csokoládéik is különleges édességek. A Domorit kifinomult minősége miatt az illy választotta kávéja mellé. 


illy - a kávé tudománya és művészete

A trieszti illycaffé -t 1933-ban a magyar származású Illy Ferenc, azaz Francesco Illy alapította, a céget ma is az Illy család vezeti. Az illy-t alapítása óta egy cél, a tökéletes kávé megalkotása vezérli. Mára az illy a világ vezető 100 % arabica kávékeveréke, világszerte 140 országban van jelen.

Az illy egyetlen kávékeveréket készít, mely 3 kontinenst és 20 országot átszelve a legjobb ízeket hozza el. Brazíliai arabica a kávé leghangsúlyosabb íze. Costa Ricából származnak a csokoládé és karamell édes nyomai. Etiópiából jön a virágos, gyümölcsös aroma. Indiai a fűszeres íz. A legritkább összetevő a tudás, amivel összekeverik, hogy a 9 különböző arabica aromája mindig ugyanazt az állandó harmóniát adja. Az illy kávékeveréke egyedi, összetéveszthetetlen, az egész világon elismerik. Kétféle pörkölésben (normál pörkölés könnyed, édes és virágos, valamint a markánsabb sötét pörkölés teljes csokoládé ízzel) és sokféle formában kóstolhatja meg: darált, szemes kávé, E.S.E. pod-os, IperEspresso és Itaca I-Espresso kapszulás kávé eszpresszó gépekhez koffeines és koffeinmentes változatban.

Nézzen be hozzánk egy jó kávéra, csokira, teára, designra: http://espressoshop.hu/

Olvasnivaló még:
A Time magazin az IperEspresso -ról
Deluxe: Pedro Almodóvar Illy Art Csészekollekció
Népszabadság: Kávékirály
Deluxe:A tökéletes kávé titka
Figyelőnet: A presszókávé is magyar?
Netriport: Művészet és tudomány egy csésze kávéban
Gusto: Illy-k ezt inni
Fotógaléria: Pedro Almodóvar illy csészekollekció

További ajánlatunk Portfólió olvasóknak az illy irodai kapszulás kávégépeire ingyenes gépkihelyezéssel itt >>>
(x)

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm