Szerencsehíradó indul a Magyar Televízió 1-es csatornáján

2010. szeptember 16. 15:02

A mai Teadélután befejező műsorszámaként háromnegyed 6 körül láthatják először a nézők a Magyar Televízió 1-es csatornáján (m1) a Szerencsejáték Zrt. új magazinműsorát, a Szerencsehíradót. A friss információkkal, érdekességekkel, hazai és nemzetközi hírekkel, színes anyagokkal teli magazin, Galán Géza műsorvezetésével ezt követően minden csütörtökön jelentkezik a fenti időpontban.

A nézők értesülhetnek az elért és a várható nyereményekről; beavatást nyernek a ma még sokaknak titokzatosnak tűnő folyamatokba (pl. a sorsolások technikai részletei, a nyertes keresés, a nagynyeremények kifizetési folyamata); megismerkedhetnek a játékszabályokkal; választ kaphatnak kérdéseikre.

Kitekinthetnek a nagyvilágba, körülnézhetnek a nemzetközi szerencsejáték-piacon; tájékozódhatnak a sportfogadások aktualitásairól és rejtelmeiről; megérthetik a felelős játékszervezés mibenlétét, s a Szerencsejáték Zrt. társadalmi felelősségvállalását; a képernyőn keresztül "találkozhatnak" igazi, hús-vér nyertesekkel; visszakalandozhatnak a szerencsejátékok múltjába; ötleteket, tippeket kaphatnak játékaikhoz fogadásaikhoz.

Összefoglalva a nézők ezentúl hasznos, érdekes, tanulságos és szórakoztató 8 percnek lehetnek tanúi és részesei csütörtökönként.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?