16 °C Budapest

Torkos Cs.: 10 hely, ahova NEM kell asztalt foglalnod mára

2010. február 18. 04:32

T.Cs: ma sem lehetetlen helyet találni! A ma megrendezésre kerülő Torkos Csütörtök akcióhoz ezernél is több étterem csatlakozott, a legtöbb helyen már szinte egyáltalán nem találhatunk szabad asztalt. A Pénzcentrum most olyan "torkos" éttermeket mutat, ahol nem kell asztalt foglalnod.

2010-ben, a Torkos Csütörtök napján, azaz február 18-án a felhíváshoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt biztosítanak. A www.menjunkenni.hu honlapon megtalálhatjuk azon vendéglők listáját, amelyek február 18-án 50%-os kedvezményt biztosítanak teljes étel- és italkínálatukból, helyben fogyasztás esetén.

Hoppá! Bezár a világ legjobb étterme! Mi áll a háttérben?

Az akcióhoz mindazon éttermek és vendéglátóipari egységek csatlakozhattak, akik vállalják, hogy egész nap - teljes nyitva tartási idejük alatt - 'a la carte' kínálatukból 50%-os kedvezményt biztosítanak a számla végösszegéből a helyben fogyasztásra, bármilyen - az év többi szakában is elfogadott - fizetési mód választása esetén. A csatlakozás feltétele tehát a Torkos Csütörtök hetén és az azt megelőző héten használt 'a la carte' étlap és itallap választékának és árainak teljes körű megtartása és az ÉTEL- ÉS ITALFOGYASZTÁSRA együttesen, azaz a számla teljes végösszegéből adott 50%-os kedvezmény!

A korábbi évek tapasztalata alapján elmondható, hogy a legtöbb étteremben már napokkal ezelőtt elfogytak a szabad helyek. A legvalószínűbb, hogy ebédidőben, illetve kora délután találhatunk még egy-egy szabad asztalt. Érdemes lehet még a mai napon is bepróbálkozni egy-egy étteremnél, hiszen könnyen lehet, hogy többen is visszamondták a korábban lefoglalt asztalokat.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

10 hely, ahol nem kell asztalt foglalnod

Vannak azonban olyan helyek is, ahol nem szükséges előzetesen helyet foglalnunk, szinte garantált, hogy csak úgy, az utcáról beesve is fél áron fogyaszthatunk.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem