5 °C Budapest

Hoppá! Budapest a TOP 10-ben!

2009. december 20. 10:02

Ismét jelentős elismerést kapott a magyar főváros: egy neves nemzetközi turisztikai magazin beválasztotta 2010 TOP 10 turisztikai desztinációja közé.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Magyar Turizmus Zrt. New York-i külképviseletének közreműködésében, a Sherman's Travel Magazin beválasztotta Budapestet a 2010-es Top10 úti cél közé.

A 250.000 példányban terjesztett magazin féloldalas cikk kíséretében jelentette meg a toplistát. A magazin internetes oldalán kiemelik, hogy Budapest ár-érték arányát tekintve kedvezőbb, mint Prága, továbbá, hogy 2010 a Fesztiválok Éve lesz a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében.

 

Emlékezetes, szeptemberben a legnagyobb svéd utazási iroda-hálózat, a TICKET, publikálta a nyári-őszi nagyvárosi úti célok eladási toplistáit, amely szerint az amerikai nagyvárosok visszaestek, a nyertesek pedig Barcelona, Budapest és Prága lettek.

A két közép-európai főváros esetében a közlemény a közelség mellett a jó légi összeköttetéseket, a kulturális kínálatot és a versenyképes színvonalú és árú szolgáltatásokat emeli ki mint fő vonzerőt. Az értékesítési toplistán Budapest a 9. helyre jött fel, megelőzve a 10. helyezett Prágát.

Budapest a Norwegian fapados légitársaság augusztus-szeptemberi jubileumi kampányának eddigi eredményéről közölt toplistáján is jól teljesített.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 19. szerda
Sára, Márió
3. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?