4 °C Budapest

Kuponakció az Árkádban és a Duna Plázában: vágj ki és spórolj!

2009. június 15. 18:02

Ezen a héten két fővárosi bevásárlóközpontban is spórolhatunk. A kedvezményes árakhoz mindösszesen arra van szükség, hogy kivágjuk a megfelelő kuponokat a megfelelő helyről.

A Duna Plázában holnap egész nap érvényesek a Dupla Kuponfüzetben található kedvezmények. Az akcióban részt vevő üzletek (pl. Converse, Bata, Skinny, Kodak Express) 5-10-15-20 százalékos kedvezményeket adnak a vásárláskor, de találtunk olyan boltot is (Crome), amely 30 százalékos kedvezményt biztosít.

A kuponok megtalálhatóak a Duna Pláza honlapján, azonban az üzletek csak a hivatalos katalógust fogadják el, a kinyomtatott verziót nem. A bevásárlóközpont azonban megnyugtattak minket, hogy még több mint 10 ezer darab ilyen katalógus vár holnap a vevőkre, így szinte biztos, hogy mindenki tud akciósan vásárolni.

Az Aréna Pláza nagysikerű szerdai akcióját folytatja június 17-én is. Aki letölti az áruház honlapjáról a kuponfüzetet, kinyomtatja, és leadja a részt vevő üzletekben, az 20 százalékos kedvezményt kaphat fizetéskor.

Olyan boltok érintettek az akcióban, mint a a Camel Active, a Puma, a Triumph, a Kristóf szalon, vagy a Samsonite. A Vodafone-nál pedig egyes feltöltőkártyás készülékeket árulják majd akciós áron.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 6. 09:16