0 °C Budapest

Kuponakció az Árkádban és a Duna Plázában: vágj ki és spórolj!

2009. június 15. 18:02

Ezen a héten két fővárosi bevásárlóközpontban is spórolhatunk. A kedvezményes árakhoz mindösszesen arra van szükség, hogy kivágjuk a megfelelő kuponokat a megfelelő helyről.

A Duna Plázában holnap egész nap érvényesek a Dupla Kuponfüzetben található kedvezmények. Az akcióban részt vevő üzletek (pl. Converse, Bata, Skinny, Kodak Express) 5-10-15-20 százalékos kedvezményeket adnak a vásárláskor, de találtunk olyan boltot is (Crome), amely 30 százalékos kedvezményt biztosít.

A kuponok megtalálhatóak a Duna Pláza honlapján, azonban az üzletek csak a hivatalos katalógust fogadják el, a kinyomtatott verziót nem. A bevásárlóközpont azonban megnyugtattak minket, hogy még több mint 10 ezer darab ilyen katalógus vár holnap a vevőkre, így szinte biztos, hogy mindenki tud akciósan vásárolni.

Az Aréna Pláza nagysikerű szerdai akcióját folytatja június 17-én is. Aki letölti az áruház honlapjáról a kuponfüzetet, kinyomtatja, és leadja a részt vevő üzletekben, az 20 százalékos kedvezményt kaphat fizetéskor.

Olyan boltok érintettek az akcióban, mint a a Camel Active, a Puma, a Triumph, a Kristóf szalon, vagy a Samsonite. A Vodafone-nál pedig egyes feltöltőkártyás készülékeket árulják majd akciós áron.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 5. kedd
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm