Az üdülési csekk népszerűsége töretlen

2009. április 9. 09:30

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott kedvezményes üdülési csekkek forgalma 2009 első negyedévében 30 százalékkal 12,5 milliárd forintra nőtt, vagyis ilyen értékben rendeltek cégek és magánemberek üdülési csekket.

Az évente a mindenkori minimálbér összegéig, vagyis idén 71,5 ezer forintig adómentesen adható üdülési csekkből tavaly 41,8 milliárd forint értékben vásároltak a munkaadók mintegy kétmillió dolgozó számára.

A csekktulajdonosok ma már mintegy 12 ezer hazai szolgáltatónál használhatják fel a kedvezményt. A csekkeket túlnyomó többségében, 65 százalékban szálláshellyel kapcsolatos szolgáltatás kapcsán vették igénybe, a második a közösségi közlekedés (9%), a harmadik a sportszolgáltatás (8%) volt a listán.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem