Elképesztő nyeremények: bátraké a szerencse!

Pénzcentrum
2008. december 2. 13:00

Milliók számára elmaradhatatlan rituálé egy lottószelvény feladása, vagy egy kaparós sorsjegy megvásárlása. Ettől még nem lesz szerencsejáték függő valaki, de legalább szerez magának egy kis izgalmat a hétre. A briteknél óriási hagyománya van a fogadásoknak, aki elég merész, az szinte bármire felteheti a pénzét. A Times Online összegyűjtötte a legkülönlegesebb esteket.


2 millió fontot nyert a szerencsés! Forrás: Times Online

Egy 60 éves brit férfi alig 50 pennyt tett fel egy 8 futamból álló lóverseny sorozat győzteseire. Nem volt nagy a valószínűsége, hogy valaki mind a nyolc győztest eltalálja, ezért egy a kétmillióhoz volt az esély. Amikor a nyolcadik futamot az "A Dream Come True" névre keresztelt ló megnyerte, a férfi álma is valóra vált és egymillió fontot tehetett zsebre.

Hasonló szerencsében volt része egy másik brit férfinek hét évvel ezelőtt. Ő egy 15-ös kombinációt játszott meg 30 pennyvel és félmillió fonttal lett gazdagabb az utolsó befutót követően. Egy másik szerencsés 550 ezer fontot nyert egy olasz származású zsokénak köszönhetően, aki 1996 szeptemberében minden futamát megnyerte.

Egy fiatalember 1964-ben 10 fontot tett arra, hogy még az évtized vége előtt ember teszi a lábát a Hold felszínére. Öt évvel később Neil Armstrong holdra-szállását követően tízezer fontot vihetett haza.

Egy középkorú férfinél pedig egy évvel ezelőtt tüdőrákot diagnosztizáltak, de nem ijedt meg az orvos jóslatától, hanem felkereste a legközelebbi fogadóirodát. Az előre jósolt kilenc hónapot már túlélte, az ezzel nyert 5 ezer fontot pedig a gyógykezelésére fordította.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 26. szerda
János, Pál
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem