3 °C Budapest

Elképesztő nyeremények: bátraké a szerencse!

Pénzcentrum
2008. december 2. 13:00

Milliók számára elmaradhatatlan rituálé egy lottószelvény feladása, vagy egy kaparós sorsjegy megvásárlása. Ettől még nem lesz szerencsejáték függő valaki, de legalább szerez magának egy kis izgalmat a hétre. A briteknél óriási hagyománya van a fogadásoknak, aki elég merész, az szinte bármire felteheti a pénzét. A Times Online összegyűjtötte a legkülönlegesebb esteket.


2 millió fontot nyert a szerencsés! Forrás: Times Online

Egy 60 éves brit férfi alig 50 pennyt tett fel egy 8 futamból álló lóverseny sorozat győzteseire. Nem volt nagy a valószínűsége, hogy valaki mind a nyolc győztest eltalálja, ezért egy a kétmillióhoz volt az esély. Amikor a nyolcadik futamot az "A Dream Come True" névre keresztelt ló megnyerte, a férfi álma is valóra vált és egymillió fontot tehetett zsebre.

Hasonló szerencsében volt része egy másik brit férfinek hét évvel ezelőtt. Ő egy 15-ös kombinációt játszott meg 30 pennyvel és félmillió fonttal lett gazdagabb az utolsó befutót követően. Egy másik szerencsés 550 ezer fontot nyert egy olasz származású zsokénak köszönhetően, aki 1996 szeptemberében minden futamát megnyerte.

Egy fiatalember 1964-ben 10 fontot tett arra, hogy még az évtized vége előtt ember teszi a lábát a Hold felszínére. Öt évvel később Neil Armstrong holdra-szállását követően tízezer fontot vihetett haza.

Egy középkorú férfinél pedig egy évvel ezelőtt tüdőrákot diagnosztizáltak, de nem ijedt meg az orvos jóslatától, hanem felkereste a legközelebbi fogadóirodát. Az előre jósolt kilenc hónapot már túlélte, az ezzel nyert 5 ezer fontot pedig a gyógykezelésére fordította.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57