11 °C Budapest

Romlásnak indult hazai üdülőhelyek?

Pénzcentrum
2008. november 13. 09:45

Magyarország az igen előkelő második helyről a tizedikre csúszott vissza a Country Brand Index (CBI) legjobb ár-érték arányú üdülőhelyeket rangsoroló listáján. Tavaly hazánkat csupán Thaiföldnek sikerült megelőznie - írja a Világgazdaság.

A kategória győztese idén az Indokínai-félsziget lett, Magyarország helyét pedig India vette át. A világlistákat a FutureBrand és a Weber Shandwick teszi közzé minden évben. Az összesített ranglistában az élen Ausztrália áll, a tavalyi hatodik helyen szereplő Kanada átvette az Egyesült Államok második helyét, s a 2007-ben még érmes Nagy-Britannia a nyolcadik helyre csúszott vissza.

A lista felállításakor három lépcsős kiválasztási rendszerben vizsgálták az országok globális versenyképességét, figyelembe vettek szakértői véleményeket, illetve releváns idegenforgalmi statisztikákat is.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?