22 °C Budapest

Súlyos krízis: segíts rajta!

Pénzcentrum
2008. október 14. 05:38

Már-már görcsbe rándul az ember gyomra, mikor felcsavarja a rádió hangerejét, vagy bekapcsolja a tévét, mivel mindenhonnan csak azt hallani mennyire súlyos a pénzpiaci válság. Már kikapcsolódni sem lehet anélkül, hogy ne botlanánk valahol valamilyen válság-témába. A gerjesztett feszültség pedig igen egyszerűen levezethető, csak a tányérjainkat kell a falhoz vágni. Állítólag segít...

A válság a tengerentúlon is dúl, az amerikaiak megtépázott idegeit tovább gyűri, hogy épp Karácsony előtt kénytelenek lesznek visszafogni vásárlásaikat. Ez éppen elég pótlólagos feszültséget generál, melynek levezetésére Sarah Lavely egy megfelelő és a megfelelő keretek között veszélytelen lehetőséget eszelt ki.

A Sarah's Smash Shack-ben nemes egyszerűséggel nincs más feladata a betérő vendégnek, minthogy a falhoz vágja a keze ügyébe kerülő tányérokat, amilyen erősen csak tudja. A vállalkozás ráadásul éjjel, nappal üzemel a hét mindegyik napján.

A tányérdobálás mindössze 10 dollárba (1860 forintba) kerül, s 15 perc jut a féktelen dobálásra. A biztonságot a megfelelő védőfelszerelés garantálja, bukósisak, s védőszemüveg is jár a klienseknek.

Az üzlet tulajdonosa ráadásul diszkrét, nem firtatja, mi is a kliensek problémája, persze azért azt nem állja meg, hogy találgatásokba ne bocsátkozzon, szerinte igen széles a stressz-skála, bizonyosan akad, aki valamilyen pénzügyi probléma miatt fordul a tányérok adta vigaszhoz, míg másoknak a munkahelyével lehet gond.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?