21 °C Budapest

Súlyos krízis: segíts rajta!

Pénzcentrum
2008. október 14. 05:38

Már-már görcsbe rándul az ember gyomra, mikor felcsavarja a rádió hangerejét, vagy bekapcsolja a tévét, mivel mindenhonnan csak azt hallani mennyire súlyos a pénzpiaci válság. Már kikapcsolódni sem lehet anélkül, hogy ne botlanánk valahol valamilyen válság-témába. A gerjesztett feszültség pedig igen egyszerűen levezethető, csak a tányérjainkat kell a falhoz vágni. Állítólag segít...

A válság a tengerentúlon is dúl, az amerikaiak megtépázott idegeit tovább gyűri, hogy épp Karácsony előtt kénytelenek lesznek visszafogni vásárlásaikat. Ez éppen elég pótlólagos feszültséget generál, melynek levezetésére Sarah Lavely egy megfelelő és a megfelelő keretek között veszélytelen lehetőséget eszelt ki.

A Sarah's Smash Shack-ben nemes egyszerűséggel nincs más feladata a betérő vendégnek, minthogy a falhoz vágja a keze ügyébe kerülő tányérokat, amilyen erősen csak tudja. A vállalkozás ráadásul éjjel, nappal üzemel a hét mindegyik napján.

A tányérdobálás mindössze 10 dollárba (1860 forintba) kerül, s 15 perc jut a féktelen dobálásra. A biztonságot a megfelelő védőfelszerelés garantálja, bukósisak, s védőszemüveg is jár a klienseknek.

Az üzlet tulajdonosa ráadásul diszkrét, nem firtatja, mi is a kliensek problémája, persze azért azt nem állja meg, hogy találgatásokba ne bocsátkozzon, szerinte igen széles a stressz-skála, bizonyosan akad, aki valamilyen pénzügyi probléma miatt fordul a tányérok adta vigaszhoz, míg másoknak a munkahelyével lehet gond.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. március 29. 10:30
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem