Szeretnél biztosra menni? Mobil internet 30 napos visszavételi garanciával!

Pénzcentrum
2008. október 2. 15:00

Nem titok, hogy a mobil internet egyre nagyobb teret hódít magának, hiszen segítségével a világhálót könnyebb elérni, mint valaha. Legyen szó az ismerősökkel, barátokkal való kapcsolattartásról, a legfrissebb hírekről, a legutóbbi világgazdasági fejleményekről, vagy épp új receptekről, barkácsolási tippekről, ma már egyértelmű, hogy mindezek a legegyszerűbben az interneten keresztül érhetőek el.

Az internet-kapcsolat tehát ablakot nyit a világra, amely a mobil internettel ma már egyre szélesebbre tárható. A Pannon új akciója most azoknak segít, akik szívesen megismerkednének a mobil internet előnyeivel, és szeretnek biztosra menni: a Mobil Internet 500 MB csomag 2008. szeptember 23. és 2009. január 31. között ugyanis 30 napos visszavételi garanciával vásárolható meg.

A 30 napos visszavételi garancia a szerződés megkötésétől számítva él, amely időszak alatt az adatátviteli eszközt sérülésmentesen, eredeti csomagolásával a Pannonhoz visszajuttatva az előfizetői szerződés megszüntethető, és az ügyfelet kizárólag az első hónap havidíja, valamint az esetlegesen a csomagban foglalt adatmennyiségen felüli adatforgalom költségei terhelik. A Mobil Internet 500 MB csomag 1980 Ft-os havidíjért, két éves hűségnyilatkozattal vehető igénybe.

A Pannon jelenleg Magyarország 341 településén biztosítja a szupergyors, videotelefonálást is lehetővé tévő HSDPA- hálózatot, míg a böngészésre, levelezésre megfelelő sávszélességet biztosító EDGE hálózat az ország lakosságának 99%-a számára elérhető.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem