Szeretnél biztosra menni? Mobil internet 30 napos visszavételi garanciával!

Pénzcentrum
2008. október 2. 15:00

Nem titok, hogy a mobil internet egyre nagyobb teret hódít magának, hiszen segítségével a világhálót könnyebb elérni, mint valaha. Legyen szó az ismerősökkel, barátokkal való kapcsolattartásról, a legfrissebb hírekről, a legutóbbi világgazdasági fejleményekről, vagy épp új receptekről, barkácsolási tippekről, ma már egyértelmű, hogy mindezek a legegyszerűbben az interneten keresztül érhetőek el.

Az internet-kapcsolat tehát ablakot nyit a világra, amely a mobil internettel ma már egyre szélesebbre tárható. A Pannon új akciója most azoknak segít, akik szívesen megismerkednének a mobil internet előnyeivel, és szeretnek biztosra menni: a Mobil Internet 500 MB csomag 2008. szeptember 23. és 2009. január 31. között ugyanis 30 napos visszavételi garanciával vásárolható meg.

A 30 napos visszavételi garancia a szerződés megkötésétől számítva él, amely időszak alatt az adatátviteli eszközt sérülésmentesen, eredeti csomagolásával a Pannonhoz visszajuttatva az előfizetői szerződés megszüntethető, és az ügyfelet kizárólag az első hónap havidíja, valamint az esetlegesen a csomagban foglalt adatmennyiségen felüli adatforgalom költségei terhelik. A Mobil Internet 500 MB csomag 1980 Ft-os havidíjért, két éves hűségnyilatkozattal vehető igénybe.

A Pannon jelenleg Magyarország 341 településén biztosítja a szupergyors, videotelefonálást is lehetővé tévő HSDPA- hálózatot, míg a böngészésre, levelezésre megfelelő sávszélességet biztosító EDGE hálózat az ország lakosságának 99%-a számára elérhető.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?