21 °C Budapest

Gondtalan (nagy)utazás a Pannonnal

Pénzcentrum
2008. július 14. 15:40

A Pannon 2008. július 14-én új, akciós roaming csomagokat indított útnak azzal a céllal, hogy a roaming költségek jelentős csökkentésével is segítse a külföldre utazó kártyás és Új Generációs Kártyás tarifacsomaggal rendelkező ügyfeleit az egymással és itthon maradt szeretteikkel való kapcsolattartásban.

A Pannon tapasztalata alapján számos kártyás ügyfél nem, vagy csak nagy körültekintéssel használja telefonját külföldön, mivel tart az előre nem látható telefonköltségektől, egyenlege vártnál hamarabbi lemerülésétől. A két új, akciós roaming csomaggal a Pannon számukra nyújt egyszerű és tervezhető szolgáltatást a nyári hónapokra.

A Roaming Utazó csomag 30 napra bruttó 2880 Ft-ért vehető igénybe, és ez a keret 20 perc roaming beszélgetést és 20 db roaming SMS küldését teszi lehetővé. Ezzel szemben a Roaming Nagyutazó csomag bruttó 6990 Ft-ért 50 percnyi roaming beszélgetést és 50 db roaming SMS küldésének lehetőségét tartalmazza, szintén 30 napos időtartamra.

A Roaming Utazó és a Roaming Nagyutazó mindhárom roaming zónában, a világ számos országában igénybe vehető: a kedvelt európai célállomások, például Görögország, Horvátország, Spanyolország vagy Olaszország mellett Ausztráliától kezdve az Amerikai Egyesült Államokon vagy Mauritiuson át egészen Kínáig.

Mindkét akciós ajánlat 2008. július 14. és szeptember 14. között rendelhető meg. Az akcióban foglalt roaming percek és sms-ek felhasználása után, vagy a 30 nap leteltét követően - az akció időtartama alatt - a szolgáltatás tetszőleges alkalommal újra aktiválható. Amennyiben az ügyfél a megadott 30 nap alatt nem használja fel a rendelkezésére álló keretet, úgy az nem vihető át egy következő időszakra. A roaming percek mind a bejövő, mind a kimenő hívásokra igénybe vehetőek.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?