20 °C Budapest

Mától új kedvezményekkel és csomagokkal itt a T-Home: tv, internet és telefon havi 6480 forintért!

Pénzcentrum
2008. szeptember 8. 14:42

Szeptember 8-ától T-Home néven kínálja vezetékes szolgáltatásait a Magyar Telekom. A három korábbi márkát (T-Com, T-Online, T-Kábel) felváltó T-Home a mai naptól új termékportfólióval és kedvezményekkel kínálja szolgáltatásait. Az ügyfelek a megújult választékból maguk állíthatják össze a legkedvezőbb csomagokat, és azokra a szolgáltatások számától függően kedvezményeket kaphatnak. Így pl. a 24 tv-csatornát, 2 Mbps-os internetet és telefont tartalmazó csomagot a T-Home Tripla kedvezménnyel már havi 6480 forintért igénybe vehetik. A legkorszerűbb technológiák alkalmazásával már az idén megkezdődik a teljesen új, nagy sávszélességű hálózat kiépítése. Emellett a T-Home és a T-Mobile révén a Magyar Telekom az országban egyedül biztosít tévét, internetet és telefont vezetéken és mobilon, azaz otthon és bárhol.

A T-Home az otthonokhoz kapcsolódó vezetékes kommunikációs és szórakoztató szolgáltatások márkája lesz. A T-Home bevezetésével az egyéni vállalkozók, valamint a kis- és a közepes vállalatok számára kínált vezetékes ajánlatok egyaránt megújulnak. A korábbi bejelentésnek megfelelően T-Home megjelenésével párhuzamosan megújult a Magyar Telekomot jelképező "T", valamint a mobilszolgáltatások márkája, a T-Mobile is. A korábban már arculatot váltó T-Systems pedig továbbra is a kis- és nagyvállalat megoldások, infokommunikációs (telekommunikáció és informatika) szolgáltatások márkájaként szolgálja ki ügyfeleit.


A T-Home szó szerint és képletesen is új színt hoz a vezetékes távközlésbe. Az átalakult termékpaletta és a meginduló jelentős hálózatfejlesztés, pl. az október 8-ától már 100 ezer háztartásban elérhető, maximálisan 25 Mbps letöltési sebességű internetet és HDTV-t biztosító technológia az ügyfelek számára új előnyöket kínál majd. Ráadásul a T-Home és a T-Mobile márkák egymást kiegészítve, egyetlen szolgáltatón keresztül a tévét, az internetet és a telefonálást otthon és azon kívül egyaránt elérhetővé teszik. Az emberek közötti kapcsolatteremtés, az élmények megosztása otthon vagy azon kívül még egyszerűbb lesz. 


A T-Home teljes körű, akár az egész család igényeinek megfelelő, a tévézést, az internetezést és a telefonálást egyaránt tartalmazó csomagjai az új kedvezményrendszer bevezetésével rendkívül előnyös feltételekkel fizethetők elő. A T-Home ügyfelei maguk válogathatják össze a számukra leginkább megfelelő konstrukciókat, és két szolgáltatás esetén a T-Home Dupla, három szolgáltatás esetén a T-Home Tripla kedvezmény révén mától jelentős megtakarítást érhetnek el (a legnagyobb kedvezmény tv-előfizetés esetén vehető igénybe). Az új kedvezmények a szeptember 8-a után meghatározott csomagok esetén érvényesíthetők, független attól, hogy a szolgáltatást az ügyfél hagyományos vezetékes hálózaton vagy kábelen veszi-e igénybe, IPTV-re, digitális vagy analóg tv-adásra, hagyományos vagy internetalapú telefonra fizet-e elő.


Az új kedvezmények révén pl. a 24 tv-csatornát és digitális videotékát kínáló IPTV-t, legfeljebb 2 Mbps sebességű internet-hozzáférést és internetalapú DSL-telefont tartalmazó csomag 1 éves hűségnyilatkozattal 6480 forintos havi díjért vehető igénybe. Ebben a csomagban a tv-adók között a közszolgálati, főbb hazai kereskedelmi tv-k, zenei, sport, film- és idegen nyelvű csatornák egyaránt megtalálhatók, a digitális videotékában pedig "kölcsönzési díj" ellenében 700 film közül lehet válogatni. Az internetcsomag maximálisan 2 Mbps letöltési és 192 kbps feltöltési sebességű hozzáférést, valamint fél GB adatforgalmat tartalmaz, minden további megkezdett GB díja 990 Ft. A havi díjban foglalt DSL-telefonnal a többi DSL-telefon előfizető 0 forintos percdíjért hívható. A korlátlan adatforgalmat és még nagyobb televíziós választékot igénylő ügyfelek számára a T-Home egy éves hűségidő esetén havi 8880 forintért 49 csatornás IPTV-t, 2 Mbps letöltési sebességű, korlátlan internetet, valamint internetalapú telefonálást biztosít.

A fenti csomagokban kínált T-Home IPTV digitális műsorújságot, felvételi lehetőséget, megállítható adást, digitális videotékát is tartalmaz. Az előfizető akár színészre vagy rendezőre is kereshet a műsorok között, a gyerekzárral pedig szabályozhatók az egyes adások elérhetőségei. Kényelmes megoldást jelent kép a képben funkció, a nyelvválasztás (magyarul vagy eredeti nyelven), elérhetők az Origo hírei és a közel negyven webrádió adása. A T-Home IPTV 24 csatornás alapcsomagja egy év hűségidővel meglévő T-Home internet- és tévéelőfizetés esetén T-Home Tripla kedvezménnyel mindössze havi 1990 forintért előfizethető, a 49 csatornás Családi csomag havi díja hasonló feltételekkel 3390, a 64 csatornás Extra csomagé 4690 forint. Az egyes csomagok mellé további tematikus kiegészítő csomagok rendelhetők. 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)


Hasonló csomagok és árak természetesen a T-Home kábelhálózatán is elérhetőek, analóg vagy digitális kábeltévével, kábelnet és kábeltelefon szolgáltatással.


Az új T-Home ajánlatok a mai naptól a korábbi márkák internetes oldalait felváltó www.t-home.hu weboldalon részletesen is megtekinthetők, és a lefedettséggel, műszaki kérdésekkel, további feltételekkel kapcsolatos érdeklődés esetén a T-Home 1412-es ügyfélszolgálati telefonszámán, valamint a T-Pontokban és T-Partner üzletekben a Telekom munkatársai további részletes információkkal szolgálnak. A csomagokban foglalt internetelérés sávszélességeiről, valamint a garantált minimális le és feltöltési értékekről az ügyfelek a T-Home honlapon tájékozódhatnak.

Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 20. szombat
István
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?