7 °C Budapest

Mától új kedvezményekkel és csomagokkal itt a T-Home: tv, internet és telefon havi 6480 forintért!

Pénzcentrum
2008. szeptember 8. 14:42

Szeptember 8-ától T-Home néven kínálja vezetékes szolgáltatásait a Magyar Telekom. A három korábbi márkát (T-Com, T-Online, T-Kábel) felváltó T-Home a mai naptól új termékportfólióval és kedvezményekkel kínálja szolgáltatásait. Az ügyfelek a megújult választékból maguk állíthatják össze a legkedvezőbb csomagokat, és azokra a szolgáltatások számától függően kedvezményeket kaphatnak. Így pl. a 24 tv-csatornát, 2 Mbps-os internetet és telefont tartalmazó csomagot a T-Home Tripla kedvezménnyel már havi 6480 forintért igénybe vehetik. A legkorszerűbb technológiák alkalmazásával már az idén megkezdődik a teljesen új, nagy sávszélességű hálózat kiépítése. Emellett a T-Home és a T-Mobile révén a Magyar Telekom az országban egyedül biztosít tévét, internetet és telefont vezetéken és mobilon, azaz otthon és bárhol.

A T-Home az otthonokhoz kapcsolódó vezetékes kommunikációs és szórakoztató szolgáltatások márkája lesz. A T-Home bevezetésével az egyéni vállalkozók, valamint a kis- és a közepes vállalatok számára kínált vezetékes ajánlatok egyaránt megújulnak. A korábbi bejelentésnek megfelelően T-Home megjelenésével párhuzamosan megújult a Magyar Telekomot jelképező "T", valamint a mobilszolgáltatások márkája, a T-Mobile is. A korábban már arculatot váltó T-Systems pedig továbbra is a kis- és nagyvállalat megoldások, infokommunikációs (telekommunikáció és informatika) szolgáltatások márkájaként szolgálja ki ügyfeleit.


A T-Home szó szerint és képletesen is új színt hoz a vezetékes távközlésbe. Az átalakult termékpaletta és a meginduló jelentős hálózatfejlesztés, pl. az október 8-ától már 100 ezer háztartásban elérhető, maximálisan 25 Mbps letöltési sebességű internetet és HDTV-t biztosító technológia az ügyfelek számára új előnyöket kínál majd. Ráadásul a T-Home és a T-Mobile márkák egymást kiegészítve, egyetlen szolgáltatón keresztül a tévét, az internetet és a telefonálást otthon és azon kívül egyaránt elérhetővé teszik. Az emberek közötti kapcsolatteremtés, az élmények megosztása otthon vagy azon kívül még egyszerűbb lesz. 


A T-Home teljes körű, akár az egész család igényeinek megfelelő, a tévézést, az internetezést és a telefonálást egyaránt tartalmazó csomagjai az új kedvezményrendszer bevezetésével rendkívül előnyös feltételekkel fizethetők elő. A T-Home ügyfelei maguk válogathatják össze a számukra leginkább megfelelő konstrukciókat, és két szolgáltatás esetén a T-Home Dupla, három szolgáltatás esetén a T-Home Tripla kedvezmény révén mától jelentős megtakarítást érhetnek el (a legnagyobb kedvezmény tv-előfizetés esetén vehető igénybe). Az új kedvezmények a szeptember 8-a után meghatározott csomagok esetén érvényesíthetők, független attól, hogy a szolgáltatást az ügyfél hagyományos vezetékes hálózaton vagy kábelen veszi-e igénybe, IPTV-re, digitális vagy analóg tv-adásra, hagyományos vagy internetalapú telefonra fizet-e elő.


Az új kedvezmények révén pl. a 24 tv-csatornát és digitális videotékát kínáló IPTV-t, legfeljebb 2 Mbps sebességű internet-hozzáférést és internetalapú DSL-telefont tartalmazó csomag 1 éves hűségnyilatkozattal 6480 forintos havi díjért vehető igénybe. Ebben a csomagban a tv-adók között a közszolgálati, főbb hazai kereskedelmi tv-k, zenei, sport, film- és idegen nyelvű csatornák egyaránt megtalálhatók, a digitális videotékában pedig "kölcsönzési díj" ellenében 700 film közül lehet válogatni. Az internetcsomag maximálisan 2 Mbps letöltési és 192 kbps feltöltési sebességű hozzáférést, valamint fél GB adatforgalmat tartalmaz, minden további megkezdett GB díja 990 Ft. A havi díjban foglalt DSL-telefonnal a többi DSL-telefon előfizető 0 forintos percdíjért hívható. A korlátlan adatforgalmat és még nagyobb televíziós választékot igénylő ügyfelek számára a T-Home egy éves hűségidő esetén havi 8880 forintért 49 csatornás IPTV-t, 2 Mbps letöltési sebességű, korlátlan internetet, valamint internetalapú telefonálást biztosít.

A fenti csomagokban kínált T-Home IPTV digitális műsorújságot, felvételi lehetőséget, megállítható adást, digitális videotékát is tartalmaz. Az előfizető akár színészre vagy rendezőre is kereshet a műsorok között, a gyerekzárral pedig szabályozhatók az egyes adások elérhetőségei. Kényelmes megoldást jelent kép a képben funkció, a nyelvválasztás (magyarul vagy eredeti nyelven), elérhetők az Origo hírei és a közel negyven webrádió adása. A T-Home IPTV 24 csatornás alapcsomagja egy év hűségidővel meglévő T-Home internet- és tévéelőfizetés esetén T-Home Tripla kedvezménnyel mindössze havi 1990 forintért előfizethető, a 49 csatornás Családi csomag havi díja hasonló feltételekkel 3390, a 64 csatornás Extra csomagé 4690 forint. Az egyes csomagok mellé további tematikus kiegészítő csomagok rendelhetők. 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


Hasonló csomagok és árak természetesen a T-Home kábelhálózatán is elérhetőek, analóg vagy digitális kábeltévével, kábelnet és kábeltelefon szolgáltatással.


Az új T-Home ajánlatok a mai naptól a korábbi márkák internetes oldalait felváltó www.t-home.hu weboldalon részletesen is megtekinthetők, és a lefedettséggel, műszaki kérdésekkel, további feltételekkel kapcsolatos érdeklődés esetén a T-Home 1412-es ügyfélszolgálati telefonszámán, valamint a T-Pontokban és T-Partner üzletekben a Telekom munkatársai további részletes információkkal szolgálnak. A csomagokban foglalt internetelérés sávszélességeiről, valamint a garantált minimális le és feltöltési értékekről az ügyfelek a T-Home honlapon tájékozódhatnak.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem