19 °C Budapest

Közel 200 településen a lakosság 60%-a internetezhet T-Mobile szélessávon

Pénzcentrum
2008. július 11. 11:32

A T-Mobile 3G/HSDPA-hálózatát folyamatosan bővítve már 193 településen, a lakosság 60%-a számára kínál szélessávú mobilinternetet.

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató szélessávú internetszolgáltatása, az 1 vagy 2 éves hűségnyilatkozat esetén fél éven át 50%-os havidíjkedvezmény és a júliusban és augusztusban a havi díjban foglalt, legalább a kétszeresére megnövelt adatmennyiség így már közel 6 millió ember lakóhelyén elérhető. A szolgáltató az év végéig a tavalyinál nagyobb számú új települést fed le szélessávú hálózatával, azonban a területi lefedettség bővítése mellett a hálózat kapacitására is kiemelt figyelmet fordít. A használat ugyanis dinamikusan emelkedik, az adatforgalom az elmúlt egy év alatt a tizenhatszorosára nőtt.

A T-Mobile számára a lefedett települések száma és a már működő hálózat minősége egyaránt fontos. Elvárás, hogy a hálózat lehetőség szerint a legtöbb helyen beltéren is használható legyen, illetve a megfelelő kapacitások rendelkezésre álljanak. Ezért a T-Mobile a lefedett településeken is folyamatosan bővíti hálózatát, pl. csak Budapesten és környékén a meglévőkön túl idén 100 új 3G/HSDPA bázisállomást helyez üzembe.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 16. csütörtök
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem