Egészségügyi közösségi portál indult orvosi szakfelügyelettel

Pénzcentrum
2008. június 24. 11:46

Megnyílt Magyarország első online rendelője, a Betegszoba.hu: A gyógyulást és a megelőzést egészen újfajta szemléletből megközelítő betegszoba.hu közösségi portál az orvosiszótár.hu akvizícióját követően immár szakmai hátteret is kap, melynek köszönhetően az irányított tudás- és tapasztalat-megosztás orvosi felügyelettel zajlik az oldalon. A közösségi oldalon hírszolgálat, anonim szaktanácsadás, valamint kórházértékelő funkciók állnak a látogatók rendelkezésére.

"Nagyon örülök, hogy az orvosiszótár.hu szakmai vezetőjeként egy újabb olyan projektet képviselhetek, mely minden eddiginél nagyobb hatékonysággal válhat a beteg, gyógyulni vágyó emberek segítségére." - fogalmazott Dr. Papp András, a portál szakmai vezetője, a Budapesti Szent Rókus Kórház Kardiológiai Rehabilitációs Osztályának főorvosa. - A portálon a napi aktuális, szakmailag ellenőrzött egészségügyi hírek mellett olyan funkciók állnak a felhasználók rendelkezésére, mint az egyes betegségek kórtörténeteinek felvitelének lehetősége, illetve kórházértékelés, melynek célja a hazai egészségügyi intézményekről kialakult vélemények differenciálása, az egyes kórházakról szerzett tapasztalatok megosztása.

"Az első heteket követően napi átlag négyezer egyedi látogatót számlálunk és reményeink szerint ez a szám szolgáltatásaink és a tudásbázis folyamatos bővülésével párhuzamosan fog nőni." fogalmazott Dr. Papp András. A virtuális orvosi rendelőben szakorvosoktól kérdezhetnek személyesen az olvasók, akik 24 órán belül megkapják a válaszokat. Mindezek mellett az orvosiszótár.hu oldalain belül Magyarország legnagyobb ingyenes internetes magyar-latin orvosi szótárát, BNO kód, E-szám és laboreredmény-keresőt találnak a felhasználók.

A betegszoba.hu - orvosiszótár.hu támogatója a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége, felkért szakmai partnere a Magyar Orvosi Kamara. A portál kiadója az Opinion Leaders Kft.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?