19 °C Budapest

Egészségügyi közösségi portál indult orvosi szakfelügyelettel

Pénzcentrum
2008. június 24. 11:46

Megnyílt Magyarország első online rendelője, a Betegszoba.hu: A gyógyulást és a megelőzést egészen újfajta szemléletből megközelítő betegszoba.hu közösségi portál az orvosiszótár.hu akvizícióját követően immár szakmai hátteret is kap, melynek köszönhetően az irányított tudás- és tapasztalat-megosztás orvosi felügyelettel zajlik az oldalon. A közösségi oldalon hírszolgálat, anonim szaktanácsadás, valamint kórházértékelő funkciók állnak a látogatók rendelkezésére.

"Nagyon örülök, hogy az orvosiszótár.hu szakmai vezetőjeként egy újabb olyan projektet képviselhetek, mely minden eddiginél nagyobb hatékonysággal válhat a beteg, gyógyulni vágyó emberek segítségére." - fogalmazott Dr. Papp András, a portál szakmai vezetője, a Budapesti Szent Rókus Kórház Kardiológiai Rehabilitációs Osztályának főorvosa. - A portálon a napi aktuális, szakmailag ellenőrzött egészségügyi hírek mellett olyan funkciók állnak a felhasználók rendelkezésére, mint az egyes betegségek kórtörténeteinek felvitelének lehetősége, illetve kórházértékelés, melynek célja a hazai egészségügyi intézményekről kialakult vélemények differenciálása, az egyes kórházakról szerzett tapasztalatok megosztása.

"Az első heteket követően napi átlag négyezer egyedi látogatót számlálunk és reményeink szerint ez a szám szolgáltatásaink és a tudásbázis folyamatos bővülésével párhuzamosan fog nőni." fogalmazott Dr. Papp András. A virtuális orvosi rendelőben szakorvosoktól kérdezhetnek személyesen az olvasók, akik 24 órán belül megkapják a válaszokat. Mindezek mellett az orvosiszótár.hu oldalain belül Magyarország legnagyobb ingyenes internetes magyar-latin orvosi szótárát, BNO kód, E-szám és laboreredmény-keresőt találnak a felhasználók.

A betegszoba.hu - orvosiszótár.hu támogatója a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége, felkért szakmai partnere a Magyar Orvosi Kamara. A portál kiadója az Opinion Leaders Kft.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm