Szinte minden országban, több mint 400 roamingpartner hálózatán mobilozhatnak a T-Mobile-osok

Pénzcentrum
2008. május 23. 10:41

Külföldön járva szinte az egész Földön, 193 országból 184-ben, összesen több mint 400 partnerhálózaton használhatják mobiljukat a T-Mobile-osok. A piacvezető magyarországi mobilszolgáltató ezzel a hazai mobilcégek közül a mobilhasználat tekintetében a legnagyobb lefedettséget biztosítja a határon túlra utazók számára. Az egyre meghatározóbb szélessávú internet-hozzáférés is mind több helyen érhető el, a T-Mobile 41 ország 73 szolgáltatójával kötött megállapodást, így a havidíjas és Domino ügyfelek a népszerű európai célországokon túl olyan távoli helyeken is internetezhetnek, mint pl. Japán, Szingapúr vagy Ausztrália.

A T-Mobile-osok leggyakrabban Ausztriában, Németországban és Romániában telefonálnak, és a mobilhasználat alapján legnépszerűbb 10 országban is kizárólag európai államok szerepelnek. Ezekre az országokra is igaz az a tapasztalat, hogy a roaming hívásdíjak tavalyi csökkentése óta az EU országaiban a szezonalitásból adódó forgalomcsökkenés helyett az év utolsó hónapjaiban a használat intenzívebb lett. Az ügyfelek mobilhasználati szokásaiban tehát a hívásdíjak csökkentésének köszönhetően érzékelhető volt a kedvező irányú elmozdulás, egyre többen hagyják bekapcsolva és használják készülékeket az Európai Unión belül.
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem