22 °C Budapest

Százmilliós reklámok: fejlesztik a Balatont...

Pénzcentrum
2008. április 29. 09:15

Az idei évben közel 10 százalékos vendégszám emelkedésre számítanak a szakemberek a Balaton partján. Róna Iván a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy 2008-ban inkább a külföldiek számának növekedését remélik, mivel itthon a magas energia és élelmiszerárak miatt várhatóan kevesebben fognak nyaralni menni - írja a Világgazdaság.

Bár ez ellen szól, hogy az idén kiadott üdülési csekkek száma 25 százalékkal megemelkedik, összesen 40 millió euróra. A legfőbb cél az, hogy mérsékeljék a szezonalítást a Balatonon, ezért számos új fejlesztés van kilátásban. Több szálloda veszi fel a szolgáltatásai közé a wellness- és konferenciaszolgáltatásokat, de új szegmensként jelenik meg a golf is.

Szakemberek ezektől az új lehetőségektől a vendégéjszakák emelkedését várják, de emellett a balatoni kempingek és kisebb szállodák is komoly átalakításon mehetnek át, ugyanis az idén a fejlesztésre költött összeg eléri a 13,5 milliárd forintot.

A Magyar Turizmus Zrt. vezetője azt is elárulta, hogy várhatóan százmillió forintot meghaladó marketingkampánnyal igyekeznek népszerűsíteni mind külföldön, mind belföldön a Balatont.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 24. péntek
Gábor, Karina
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?