Kábellopás miatt üzemszünet... - itt az automatikus jóváírás

Pénzcentrum
2008. április 14. 11:25

A Kispesten február végén történt kábellopás kapcsán az Interware ZRt. automatikus jóváírást biztosít mindazon ügyfelének, akiknél a lopás miatt szolgáltatási üzemszünet lépett fel - áll a cég közleményében.

2008. február 24-e éjjelén a főváros XIX. kerületében lopás miatt megrongálódott 36 távközlési törzskábel, aminek következtében az érintett terület 90%-án napokig szünetelt a telefon és internet szolgáltatás. Az Interware ZRt. partnerének, a Magyar Telekomnak a tulajdonában lévő hálózaton a kábelek pótlása és a szolgáltatás helyreállítása ugyan kiemelt fontossággal, gyorsan megtörtént, mégis eddig szokatlan idejű üzemszünetet okoztak az elkövetők.

Ezért az Interware ZRt. vezetősége úgy döntött, hogy a szolgáltatás-kiesés időtartamának megfelelő havidíj-jóváírással kártalanítja valamennyi érintett ügyfelét, függetlenül attól, hogy a bejelentés megtörtént-e az előfizető részéről.

"Számunkra az a legfontosabb, hogy a szolgáltatásainkat igénybevevő ügyfeleink, maradéktalanul elégedettek legyenek az Interware ZRt-vel, ezért döntöttünk úgy, hogy a jóváírást nem kötjük a károsult ügyfeleink bejelentéséhez, hanem valamennyi érintettnek biztosítjuk ezt a lehetőséget." - mondta el Sátor Csaba az Interware ZRt. operatív vezérigazgató-helyettese.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?