3 °C Budapest

Kábellopás miatt üzemszünet... - itt az automatikus jóváírás

Pénzcentrum
2008. április 14. 11:25

A Kispesten február végén történt kábellopás kapcsán az Interware ZRt. automatikus jóváírást biztosít mindazon ügyfelének, akiknél a lopás miatt szolgáltatási üzemszünet lépett fel - áll a cég közleményében.

2008. február 24-e éjjelén a főváros XIX. kerületében lopás miatt megrongálódott 36 távközlési törzskábel, aminek következtében az érintett terület 90%-án napokig szünetelt a telefon és internet szolgáltatás. Az Interware ZRt. partnerének, a Magyar Telekomnak a tulajdonában lévő hálózaton a kábelek pótlása és a szolgáltatás helyreállítása ugyan kiemelt fontossággal, gyorsan megtörtént, mégis eddig szokatlan idejű üzemszünetet okoztak az elkövetők.

Ezért az Interware ZRt. vezetősége úgy döntött, hogy a szolgáltatás-kiesés időtartamának megfelelő havidíj-jóváírással kártalanítja valamennyi érintett ügyfelét, függetlenül attól, hogy a bejelentés megtörtént-e az előfizető részéről.

"Számunkra az a legfontosabb, hogy a szolgáltatásainkat igénybevevő ügyfeleink, maradéktalanul elégedettek legyenek az Interware ZRt-vel, ezért döntöttünk úgy, hogy a jóváírást nem kötjük a károsult ügyfeleink bejelentéséhez, hanem valamennyi érintettnek biztosítjuk ezt a lehetőséget." - mondta el Sátor Csaba az Interware ZRt. operatív vezérigazgató-helyettese.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57