4 °C Budapest

Csepelen bukott le a legtöbb bliccelő

Pénzcentrum
2007. december 10. 14:40

A BKV Zrt. fokozott jegyellenőrzési kampányának köszönhetően egyre szélesebb körben folyik jegyellenőrzés a főváros járművein. A metró bejárati ellenőrzésének kiterjesztése után az éjszakai járatokon, a Kisföldalattin, illetve a HÉV-járműveken is egyre több ellenőr végzett munkát. A fizető utasok védelmében indított kampány eredményeként egyre több bliccelő "bukik le" és egyre több pótdíjazási eljárás indul azok ellen, akik a helyszíni bírságot nem fizetik meg. A szeptember közepétől egy hónapon át tartó időszakban például Csepelen 8200-nál is több pótdíjfolyamatot indítottak a BKV Zrt. munkatársai és a helyszíni bírságot 251-en fizették be.

A csepeli 8463 összes büntetésnél csupán 7-tel kevesebb, vagyis 8456 db büntetés (helyszíni bírság, illetve pótdíjfolyamati eljárás) született a fővonalakon, gerincvonalakon, belvárosban október vége és november vége között eltelt egy hónapban végzett ellenőrzések során.

A Móricz Zsigmond körtéren és a Kosztolányi Dezső téren tartott ellenőrzések során november első két hetében összesen 7811 büntetés született. Ebből csupán 315 bliccelő fizette meg a helyszíni bírságot, a többi jogosulatlan BKV-jármű használó ellen pótdíjeljárás indult.

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?