18 °C Budapest

Alex Ferguson nyitja meg az Arena Plaza-t

Pénzcentrum
2007. november 14. 08:09

Sir Alex Ferguson, a Manchaster United focicsapat menedzsere és az Active Asset Investment Management (aAIM) egyik alapító tulajdonosa Budapestre érkezik az Arena Plaza 2007. november 15-i ünnepélyes megnyitójára.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Mint korábban hírt adtunk róla, a fejlesztő Plaza Centers 2007 augusztusában adta el a bevásárlóközpontot a brit Active Asset Investment Managementnek 390 millió eurós áron.

A 180 ezer négyzetméteres rekord méretű bevásárlóközpont az eredeti tervekkel ellentétben nem október 30-án, hanem november 15-én nyit meg. A hivatalos megnyitó ünnepségen részt vesz Alex Ferguson, az aAIM egyik tulajdonosa is.

Magyarország vezető ingatlanpaici konferenciája, a Portfolio Property Investment Forum december 4-én kerül megrendezésre a WestEnd Hiltonban. A minden eddiginél izgalmasabb és színvonalasabb programról bővebben itt olvashat:

INDUL A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?