7 °C Budapest

Szolgáltatások igényre szabva

Pénzcentrum
2007. október 31. 12:15

Eltérő szükségletek. Röviden így lehetne összefoglalni a magán személyek és a vállalati szféra számára kínált internet és telefonos csomagok közötti különbséget. Ám ezen belül az sem mindegy, hogy milyen vállalati szolgáltatáscsomagot választunk.

Az optimális előfizetési csomag kiválasztásánál először is a vállalat saját szükségleteit kell górcső alá venni. Jelen üzleti körülmények között már természetesnek vehető a széles sáv, a megbízhatóság. De mik a további a szükséges technikai feltételek, amelyek a vállalkozás zavartalan, hosszú távú működését szavatolják? Milyen többletszolgáltatást várunk a jövőbeni internet és telefon kapcsolatot nyújtó partnerünktől, miben állhat ő a mi rendelkezésünkre?

2005 óta a UPC Business üzletág - mely a UPC Magyarország Kft. és a Monor Telefontársaság szegmenseként jött létre - innovatív szolgáltatásaival és biztos vállalti háttérrel áll kis -és középvállalkozások, valamint nagyvállalati ügyfelei rendelkezésére. A széles internetes csomagválasztékon belül minden vállalat megtalálja azt a konstrukciót, amely leginkább megfelel egyéni igényeinek, ezen kívül a napi 24 órás rendelkezésre állás biztosítja a vállalati ügymenet zavartalan működését. Az amúgy is kedvező díjszabású telefonos csomagjuk mellett lehetőség van a vállalati költségek további csökkentésére az IP- Centrex virtuális telefonalközpontnak köszönhetően, amihez még telefonvonal sem szükséges.

Aktuális ajánlatukban, mely 2007. november 15-ig érvényes, csúcsminőségű PDA-t ajándékoznak minden új előfizetőjüknek. Bővebb információ a www.upcbusiness.hu oldalon található.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 5. hétfő
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?