4 °C Budapest

70 városban száguldhatunk

Pénzcentrum
2007. augusztus 7. 12:07

A T-Mobile az idén jelentősen bővíti 3G/HSDPA hálózatát, és az elmúlt hetek fejlesztéseinek köszönhetően a szolgáltató ügyfelei már 70 városban használhatják a gyors mobilinternetet. A 3,6 Mbps letöltési sebességű T-Mobile szélessáv - amely Budapest egyes helyein már akár 7,2 Mbps letöltés is kínál - jelenleg a lakosság több mint 40%-a számára érhető el. A mobilcég új helyszíneken és a már lefedett területeken egyaránt további 3G/HSDPA állomásokat telepít.

A legfontosabb szempont, hogy a lefedett területeken a T-Mobile lehetőség szerint a legtöbb helyen beltéri lefedettséget és megfelelő kapacitásokat biztosítson. Ez utóbbira szükség is lesz, hiszen az akcióknak köszönhetően dinamikusan nő a mobilinternetre előfizető ügyfelek száma.

A piacvezető mobilcégnél már 100 ezernél is többen fizetnek elő valamely havidíjas Net vagy Mobilinternet csomagra. A mobilinternet sikeréhez hozzájárul, hogy a T-Mobile számos 3G/HSDPA eszközt kínál akciósan, és az internetezés díja is kedvező.

Többek között elérhető már a legújabb HSDPA-s kommunikátor, a Nokia E90, és új Mobilinternet csomag vásárlása, 2 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén kamatmentes részletre akár számítógépet is lehet vásárolni a szolgáltató értékesítési helyein. Az új előfizetést vásárló, és arra 1 vagy 2 éves hűségnyilatkozatot vállaló ügyfelek ráadásul év végéig fél áron netezhetnek, a 2 GB-os internetes csomag havi díja így 2007. december 31-ig mindössze 2895 forint.

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?