9 °C Budapest

Torkos hétvége jön - 30 százalékos kedvezmények ...

Pénzcentrum
2007. augusztus 15. 08:24

Folytatódik az akciózás a belföldi turizmusban, ahol a legközelebbi árleszállításra, átlagosan 30 százalékos engedményre szeptember végén a vidéki éttermekben, szálláshelyeken és komplett túrák esetén lesz lehetőség - írja a Népszabadság.

A féláras vendéglői étkezést jelentő Torkos Csütörtök tavalyi, elsöprő sikert aratott debütálása óta több akciós programot hívtak életre a hazai turizmusban. Kiderült ugyanis, hogy jelentős, tehát nem 5-10 százalékos, hanem annál sokkal gálánsabb, akár 50 százalékos engedmény esetén igazi tömegeket lehet megmozgatni. A Torkos Csütörtök mellett jó példa erre az ugyancsak 50 százalékos engedményt adó, vagyis félpénzes szállodai napok, amelyekre üdülési csekkel lehet befizetni.

A legközelebbi árengedményes programot szeptember 21-23. közé tervezik.A tervek szerint a szeptemberi akciós hétvége 300 településen körülbelül 200 túraprogramot, illetve kirándulócsomagot tartalmaz majd, amelyekben több mint félezer vállalkozás érintett. Ők azok, akik három napon át hajlandók akár 30 százalékkal is olcsóbban adni szolgáltatásaikat. Pontos részleteket és a program végleges változatát várhatóan a jövő héten jelentik be.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 21. vasárnap
Konrád
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem