3 °C Budapest

Torkos hétvége jön - 30 százalékos kedvezmények ...

Pénzcentrum
2007. augusztus 15. 08:24

Folytatódik az akciózás a belföldi turizmusban, ahol a legközelebbi árleszállításra, átlagosan 30 százalékos engedményre szeptember végén a vidéki éttermekben, szálláshelyeken és komplett túrák esetén lesz lehetőség - írja a Népszabadság.

A féláras vendéglői étkezést jelentő Torkos Csütörtök tavalyi, elsöprő sikert aratott debütálása óta több akciós programot hívtak életre a hazai turizmusban. Kiderült ugyanis, hogy jelentős, tehát nem 5-10 százalékos, hanem annál sokkal gálánsabb, akár 50 százalékos engedmény esetén igazi tömegeket lehet megmozgatni. A Torkos Csütörtök mellett jó példa erre az ugyancsak 50 százalékos engedményt adó, vagyis félpénzes szállodai napok, amelyekre üdülési csekkel lehet befizetni.

A legközelebbi árengedményes programot szeptember 21-23. közé tervezik.A tervek szerint a szeptemberi akciós hétvége 300 településen körülbelül 200 túraprogramot, illetve kirándulócsomagot tartalmaz majd, amelyekben több mint félezer vállalkozás érintett. Ők azok, akik három napon át hajlandók akár 30 százalékkal is olcsóbban adni szolgáltatásaikat. Pontos részleteket és a program végleges változatát várhatóan a jövő héten jelentik be.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 30. 20:58