4 °C Budapest

1 hónap és olcsóbb lesz a telefonálás

Pénzcentrum
2007. július 26. 11:18

A T-Mobile korábbi bejelentésével összhangban az előírt szeptember végi időpontnál korábban, már augusztus 29-étől automatikusan, regisztráció nélkül biztosítja az Európai Unió országaiban érvényes új, alacsonyabb roaming díjakat.

A legnagyobb hazai mobilcég ügyfeleinek tehát nem szükséges az új tarifákra vonatkozó igényüket jelezniük, augusztus végétől enélkül is olcsóbban mobilozhatnak az EU tagállamaiban. A díjcsökkentés a jelenleg Világjáró díjcsomagot használó, illetve Domino roaming díjakkal telefonáló T-Mobile-osokat, azaz az ügyfelek jelentős részét érinti. Az új eurotarifát a speciális barangolási díjszabást vagy csomagot, például a World Class tarifacsomagot használó ügyfelek díjcsomag-váltás esetén vehetik igénybe.

Mint ismeretes, az Európai Parlament és a Tanács 2007. június 30-án hatályba lépett 717/2007/EK rendelete értelmében szeptember végétől az EU egész területén egységes roaming díjakat vezetett be. A rendeletnek megfelelően a T-Mobile előfizetőknek a híváskezdeményezés díja bruttó 144 Ft/perc, és a hívásfogadás díja bruttó 70,80 Ft/perc.

"Ügyfeleink ötöde mobilozik külföldön is, a roaming díjcsökkentés elsősorban számukra kedvező. Bízunk abban, hogy az eurotarifa bevezetésének köszönhetően külföldre utazó előfizetőink bátrabban mobiloznak majd" - hangsúlyozta a bejelentés kapcsán Winkler János, a T-Mobile vezetője.

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?