8 °C Budapest

Rémálom a vonaton - kalandtúra Ferihegyre

Pénzcentrum
2007. július 18. 08:30

Hétfő óta vonattal is eljuthatunk a Ferihegyi repülőtérre. A viteldíj háromszáz forint, diákoknak százötven. Ezért a pénzért, utasok beszámolói alapján, koszos kocsikra és wc nélküli megállóra számíthatunk, "természetesen" az állandó késések mellett.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Munkanapokon ötvenkilenc, hétvégén negyvennégy-negyvenöt járat áll meg a hétfőn átadott, csaknem öt és fél milliárd forintos, uniós pénzből felújított vasúti szakasz ferihegyi megállójánál. A Nyugati pályaudvarról az előzetes bejelentések szerint huszonkét-huszonhét perc a menetidő, ez első próbálkozásunk alkalmával már indulás előtt hamisnak bizonyult, ugyanis a monori vonat eleve tizenöt perc késéssel indult. A törzsutasok szerint ezen a vonalon rendszeresek a késések - írja a Magyar Hírlap. "

A szerelvényre felszállva az átlagos magyar állapot tárult elénk: piszkos ülések, piszkos ablakok, piszkos padló. Repülésre készülő nyaralónak képzelve magunkat aggódásunk csak fokozódott, amikor ez a vonat sem indult idejében.

Az új állomás tetszetős, de sem az esőtől, sem a hőségtől nem véd. A padok közül csupán kettő van árnyékban, vécé sehol. A kialakult helyzet miatt a környékbeliek is elégedetlenek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?