Álomfocit kergetnek a magyarok: irány külföld!

Pénzcentrum
2007. május 23. 08:30

A Bajnokok Ligája mai döntőjével gyakorlatilag lezárul az idei fociszezon java, mely idény kapcsán mindenképp el lehet mondani, hogy egyre több magyar szurkoló képviseli hazánkat személyesen a meccseken - írja a Napi.

A sportturizmusra specializálódott irodák közül a GME Dunatours esetében az előző évhez képest legalább 20%-kal emelkedett a forgalom. A Pegazus Tours tapasztalatai szerint egy-egy nálunk is kedvelt csapat bajnoki meccseire is egyre többen rendelnek jegyet.

A Cool-túra ügyvezetője a lapnak elmondta, hogy a BL-jegyárai a csoportkörök után már szinte megfizethetetlenek a magyaroknak. A mai döntőre a legolcsóbb csomag egy éjszakás szállással 195 ezer forintba kerül.

A szolgáltatók között lényeges különbség, hogy a Dunatours külföldi közvetítők segítségével veszi meg az ügyfelek által kért jegyeket, míg a Pegazus és a Cool-túra sok esetben klubokkal is kapcsolatban áll. A Pegazus a BL-jegyeket sokszor azoktól a szponzoroktól szerzi be, akik ingyen kapják őket, így előfordult már olyan is, hogy olcsóbban tudtak adni egy BL-meccset mint egy bajnokit.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 30. hétfő
Martina, Gerda
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?