16 °C Budapest

Ferihegyen a Ryanain: turistaözön és árverseny várható

Pénzcentrum
2007. május 17. 09:00

A Balaton mellett található Sármelléki Reptér után Ferihegyen is megjelenhet Európa legnagyobb fapados légitársasága, a Ryanair, mely várhatóan újabb átrendeződést hoz majd a Magyarországon tevékenykedő fapados társaságok piacán.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Népszabadság információi szerint a járatok indítását a mai jelentik be, a lépés érdekessége pedig, hogy a Ryanair általában csak másodlagos reptereken van jelen, a Ferihegyi repteret pedig ezzel szemben a drágább, elsődleges repterek közé sorolják.

A légitársaság Balaton melletti megjelenése óriási forgalmat hozott a Balaton észak-nyugati szegletében, ahol az utasinvázió miatt előzetes foglalás nélkül szinte lehetetlen szálláshoz jutni a forgalmasabb hétvégéken.

A Balaton Airport, a maga 100 ezer fős éves utasforgalmával azonban csak elenyésző pontot jelent a Ryanair hálózatában, amely évente összesen 43 milliós utasforgalmat bonyolít.

A társaság megjelenése várhatóan át fogja rendezni a hazai piacot, mivel a Ryanair híresen költségtakarékos megoldásokat használ, így még a fapadosok által alkalmazottnál alacsonyabb árak is elérhetőek számára.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Problémát okozhat azonban, hogy a piacra lépéssel kissé elkésett a társaság, így juthatott nagyobb szerep a Váradi József által vezetett Wizz Air-nek, melyet nemsokára bevezetnek a Londoni Tőzsdére.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20