3 °C Budapest

Fizethetsz az ingyenfilmekért! És ettől sikert várnak...

Pénzcentrum
2007. február 26. 13:00

A kalóztartalmak egykori királya, a BitTorrent jelentős átalakuláson megy keresztül, melynek keretében a jelenleg működésképtelen site együttműködik majd a Warner Bros. mellett a 20th Century Fox-szal, a Paramount-tal és az MGM-mel, így teljesen legális tartalmat kínál majd a letöltőknek, természetesen immár pénzért.

Egy tévéshow egyetlen része 1.99 dollárba kerül majd (csakúgy mint az iTunes-nál), egy film kikölcsönzése pedig 3.99 vagy 2.99 dollárt kóstál, attól függően, hogy mennyire új az alkotás. Minden tartalom másolásvédett és a kölcsönzés a fizetéstől számított 30 napon belül jár le vagy 24 órával a megnézés elkezdését követően.

A BitTorrent előnyét továbbra is egyedi technológiája jelentheti, melynek keretében egy tartalmat több helyről összegyűjtve tölt le, lényegesen felgyorsítva ezzel a folyamatot.

Az átállás érdekes tesztje lehet azon teóriának, mely szerint a kalóztartalmakat ingyenesen letöltők hajlandóak lennének fizetni, ha magasabb minőségben és legálisan kapnák meg ugyanazt. A BitTorrent szerint felhasználói harmada fizetni fog, szerintünk ez meglehetősen optimista becslés...

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 30. 20:58