Fizethetsz az ingyenfilmekért! És ettől sikert várnak...

Pénzcentrum
2007. február 26. 13:00

A kalóztartalmak egykori királya, a BitTorrent jelentős átalakuláson megy keresztül, melynek keretében a jelenleg működésképtelen site együttműködik majd a Warner Bros. mellett a 20th Century Fox-szal, a Paramount-tal és az MGM-mel, így teljesen legális tartalmat kínál majd a letöltőknek, természetesen immár pénzért.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Egy tévéshow egyetlen része 1.99 dollárba kerül majd (csakúgy mint az iTunes-nál), egy film kikölcsönzése pedig 3.99 vagy 2.99 dollárt kóstál, attól függően, hogy mennyire új az alkotás. Minden tartalom másolásvédett és a kölcsönzés a fizetéstől számított 30 napon belül jár le vagy 24 órával a megnézés elkezdését követően.

A BitTorrent előnyét továbbra is egyedi technológiája jelentheti, melynek keretében egy tartalmat több helyről összegyűjtve tölt le, lényegesen felgyorsítva ezzel a folyamatot.

Az átállás érdekes tesztje lehet azon teóriának, mely szerint a kalóztartalmakat ingyenesen letöltők hajlandóak lennének fizetni, ha magasabb minőségben és legálisan kapnák meg ugyanazt. A BitTorrent szerint felhasználói harmada fizetni fog, szerintünk ez meglehetősen optimista becslés...

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 18. hétfő
Lukács
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 17. 16:07