Érdemes kivárni a vásárlással! - Küszöbön a lavina...

Pénzcentrum
2006. november 24. 05:30

Újra felröppent a pletyka, miszerint az Apple már a jövő év első felében piacra dobja iPhone nevű termékét, mely ötvözi a népszerű iPod és a mobiltelefonok előnyeit. Elemzők szerint ez a hír sokakat sarkallhat arra, hogy pár hónappal elhalasszák a tervezett készülékbeszerzést, ha másért nem, akkor azért, hogy egy füst alatt két masinát vegyenek.

Elgondolkodtató, hogy a mobilszolgáltatók a mai napig büszkék arra, hogy bevételeik 90%-a a beszélgetésekből és az SMS-ekből származik, holott ez inkább szégyen annak tükrében, hogy hosszú évek óta igyekeznek terelni a felhasználókat a magasabb szintű szolgáltatások felé.

A legtöbb szakértő szerint az Apple piacra lépése lavinát indíthat el: az iPod ugyanis rendkívül fogyasztóbarát termékként híresült el és egyfajta divattá vált. Érdekes azonban, hogy az Apple zeneletöltésbeli részesedése folyamatosan csökken, mivel a legtöbben az "egyetlen készülék mindenre" koncepció hívei és a mobiljukra töltik le a zenéket. (Világszerte több mint 2 milliárd darab mobiltelefon van használatban, míg iPodból kevesebb mint 50 millió.)

Abban egyetértés mutatkozik a szakértők között, hogy a jövő zenelejátszás szempontjából a mobiloké, kérdés persze hogy az Apple merre tudja elmozdítani a piacot...

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 24. szombat
Szökõnap
8. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem