31 °C Budapest

Érdemes kivárni a vásárlással! - Küszöbön a lavina...

Pénzcentrum
2006. november 24. 05:30

Újra felröppent a pletyka, miszerint az Apple már a jövő év első felében piacra dobja iPhone nevű termékét, mely ötvözi a népszerű iPod és a mobiltelefonok előnyeit. Elemzők szerint ez a hír sokakat sarkallhat arra, hogy pár hónappal elhalasszák a tervezett készülékbeszerzést, ha másért nem, akkor azért, hogy egy füst alatt két masinát vegyenek.

Elgondolkodtató, hogy a mobilszolgáltatók a mai napig büszkék arra, hogy bevételeik 90%-a a beszélgetésekből és az SMS-ekből származik, holott ez inkább szégyen annak tükrében, hogy hosszú évek óta igyekeznek terelni a felhasználókat a magasabb szintű szolgáltatások felé.

A legtöbb szakértő szerint az Apple piacra lépése lavinát indíthat el: az iPod ugyanis rendkívül fogyasztóbarát termékként híresült el és egyfajta divattá vált. Érdekes azonban, hogy az Apple zeneletöltésbeli részesedése folyamatosan csökken, mivel a legtöbben az "egyetlen készülék mindenre" koncepció hívei és a mobiljukra töltik le a zenéket. (Világszerte több mint 2 milliárd darab mobiltelefon van használatban, míg iPodból kevesebb mint 50 millió.)

Abban egyetértés mutatkozik a szakértők között, hogy a jövő zenelejátszás szempontjából a mobiloké, kérdés persze hogy az Apple merre tudja elmozdítani a piacot...

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 28. kedd
Levente, Irén
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?